dagens outfit

image792image793
image795Lång t-shirt & halsband Axelssons
image796
Strumpisa Åhlens
Skor Scorett

Jag hade en skitvidrig dröm i morse. Jag trodde att jag var 100 % vaken. För jag frågade mig det.
Kände att typ någon la sitt knä på sängen så där så man känner av det och tippar lite åt det hållet. Sen så fick jag en kudde över huvudet och försökte bli kvävd. Men jag kunde andas så det var lite konstigt. Tur så vaknade jag till då. Ena knät var böjd uppåt och jag kunde inte röra mig. Jag ville ju ta ner benet helt. När jag pignade till så gick jag fort som attan ut ur rummet. Jag har drömt några gånger så. En gång var det om mitt ex som la sig bakom mig( kallas väl sked?) Kände då också hur sängen rörde sig mot hans håll.. Han la sin arm runt min midja. Jag tänkte på det och rörde vid armen och jag tänkte verkligen på hur det kändes när jag rörde vid den. Se vaknade jag. Jag gick då också fort ut ur rummet. Varje gång jag drömmer så så blir jag rädd för allt och känner mig dålig. Och alltid så är jag ensammen i sängen. En läskig sak är ju att mitt ex inte finns längre. Mycket skit fanns i vårt förhållande. Jag tror på fullas allvara att han vill prata med mig. Jag var inte redå att prata med han innan han gav sig av.

Så ingen mer jobbiga och ledsna saker nu. Jag är ju happy, det är ju fredag.
Heja Marie!

image797
Jag ger er en bonusbild. 
Ja jag vet att jag är barnslig....Kram Jen


 

Bröderna

image791
En bild som jag hittade här om dagen. Mina små sötisar. Jag tror att när jag tog bilden så hade nog inte Lukas bott hos oss så många dagar. Men visst är de gulliga?

(jag har fotat bilden, så den är lite suddig)

Kram Jen


dagens outfit

image789image788image787

Top, klänning & strumpisar
Axelssons

image790
Stövlar Bronx









Jag är skakig i hela kroppen. Känns som att  jag håller på att bli sjuk eller något. Det har ju varit mycket nu ett tag och en massa jobb. Så det vore ju inte så konstigt om jag faller i sjuka.

Lager-rean här på Centrallagret i Katrineholm är igång nu. Tur så slipper jag jobba där. Faktiskt kommer det många dit som är allmänt otrevliga. Tror att man ska ha full koll på allt och en del vill bara klaga. Antingen varför har ni ingen sån eller varför har ni så mycket kläder överallt?????? Ja varför?
Som jag brukar säga! Vi försöker att ha kläder för alla. Sen är det en annan sak som jag brukar irritera mig på. Att när vissa kvinnor som drar större storl, alltså större än XXL kommer in och klagar, frågor varför det inte finns i deras storl. Ja det är ju så att många av våra märken görs bara i dessa storl och så är det. Då kommer det! Ja men varför säger ni inte till om det då?
Undra om tex Mango och Zara får sånna frågor? De Spanska märkerna är ju mindre än våra Svenska märken.

Hm......... har jag vaknat på fel sida eller något? Det finns ju många goa och trevliga människor också.

Kram Jen

Ny design

Nu har jag pulat lite med design på min blogg. Känns rätt ok men får se om jag tycker om den i morgon också?
Älsklingen gillade den i alla fall.
Gör ni?

Min bror vill att jag ska sitta som hårmodell på Måndag. Det är prov på håruppsättning. Låter hur kul som helst. Men ser ut som att jag nog måste säga i från.

Så nu ska jag bara svara på era kommentarer. Sen ska jag gå raka vägen till sängen där älsklingen ligger och väntar på mig.

Kram på er alla goa människor där ute.image785

Gårdagens outfit

image782image781
image783
Polo & kjol Axelssons
Strumpisar Åhlens
Skor Scorett

Kanske inte det snyggaste kläderna men var sköna att jobba i.


I dag är jag ledig igen. Så i dag ska jag pyssla om hemmet. Har jätte ont i handleden från all textande så den ska få vila lite.

En bra låt nu så där på morgonen.

Kram Jen

Nu är jag trött

Jen in action
image780image779

Oj då var den dagen klar. Så skönt. Det var lite struligt i början och svårt att sätta i gång med all textande.
Saker och ting låg lite huller och buller. Men inte ut av mig! Låter konstigt. Men jag får faktiskt mycket inspiration och ideer på lagret när jag jobbar själv. Ni vet mitt lilla projekt som jag är lite hemlig med. Men ni vet, jobbar man med kläder så kanske man kan i alla fall ha en liten aning vad det är för något. Papi var så brun och fin. Han var redan på lagret när jag kom. Han sa att varje morgon börjar han med att hoppa i poolen och sen en god frukost. Snart kommer jag också att infinna mig i Thailand. Jag behöver väl inte säga att det ska bli skönt?

Nä nu ni. Svensson Svensson börjar ju! Måste rusa.
Kram Jen

lördag

Vilken vacker morgon. Sol och snö på backen.

Ska åka till jobbet nu.
Axelssons centrallager i katrineholm ska ha lager-rea. Så kom!
Så denna helg innebär mycket jobb för mig. Men det är ju bra, det är ju inte så långt kvar tills vi drar till Thailand.
Bloggar mera när jag kommer hem. Kanske lite bilder också, vi får se.


image778

Jag måste säga att facebook är rätt så ok. Har hittat en gammal vän där från förr. Har saknat han så.
Men måste säga att jag fattar fortf inte så mycket. Men jag är ju precis ny där så. Men blogga är så mycket roligare än att vara inne i facebook.

Så nu måste jag stressa!

Kram Jen

Nu är jag tbx igen

Men va snälla och rara alla ni är! Känns så roligt att många av er har saknat mig. Ni ska veta att det värmer jätte mycket och jag vill mer än gärna börja blogga igen.

Tack för att ni finns!


image777



Varning för ledsen text!


Mitt liv börjar att ordna sig. Det är på uppgång.
Mitt i allt så går min älsklings underbara farmor bort. Blev 95 år gammal. Vi var där dagen innan hon dog och det var inte lätt. Många känslor kom och även många frågor. Jag och älsklingen har inte sett en människa så nära döden innan.  Jag blev chockad av att se henne så och hennes läten. Döden är ingen vacker syn

I går var vi på hennes begravning. Den var jätte fin men väldigt jobbigt. Samtidigt som när klockorna ringde för begravningens avslutning så gick även tankarna till två år sen, (prick den tiden) då gick älsklingens mamis sambo bort i cancer. Nä, döden är inte vacker syn, men jag tror att personen som går bort ser den inte så.
Efter allt så åkte vi upp till farmors lägenhet för att se vad som gick till vem och om det var något som man ville ha. Kändes rent ut sagt skit jobbigt att gå omkring  där och titta och rota. Det är ju hennes saker lixom. De frågade om jag ville ha något smycke, men jag kunde inte ta emot  något. Tanken gick i mig att en dag kommer folk att göra samma sak när jag går bort. Min älskling ska få en sak som han tycker är ett stort minne. När han var mycket liten så sa han att
Farmor, när du dör så vill jag ha den. Kanske lite konstigt minne men den betyder jätte mycket för han så.

Tråkigt att mitt första inlägg i dag blev lite tråkigt. Men det finns mycket sorg i mig nu.
En människa som fanns för många år sen i mitt liv. Han var allt för mig och jag älskade han mer än vad jag älskade mig själv. Han finns inte längre, han tog sitt liv. Hans sista ord till mig fräter i hjärnan och vill inte släppa så för mig är döden en svår kapitel.

Men en glad nyhet är att mami och papi kommer hem från Thailand i morgon.
Kram Jen

Måndag

image776

En sorg har inträffat i våran familj. Känner inte för att blogga nu så jag tar bloggledigt. Börjar blogga när det känns lite bättre. Lämna gärna kommentarer ändå.

Ses snart igen.
Kram Jen

dagens outfit



image772image773
image771

Top, lång stickad tröja &
leggings
Axelssons

image775
Stövlar Bronx





Nu är min älskling på killkväll. Hoppas att han sköter sig och inte kommer hem allt för full. Om han gör det så kommer hela morgondagen att vara helt förstörd på grund av att han inte kommer att vilja göra någonting.

Vi har snö här som lyser upp våra gator. Riktigt mysigt!  Men jobbigt att jag inte har vinterdäck på min bil än. Älsklingen får fixa det åt mig på måndag.


Kram Jen

dagens outfit

image768
image769
Kjol, cardigan & leggings
Axelssons
Japp, jag har en kjol som klännig :)

Skor
mina  älskade friis & Company stövlar



I dag orkade jag inte krympa ner bilderna så jag körde med paint.
Sämre bilder men  men.......
image770
KÄRLEK!!!!!!

Vår söta Mozart. Han är en helig Birma.

Har ni husdjur?
 
Kram Jen

Dagens outfit

image765image766image766

Tröja, klänning & leggings Axelssons

image767
Skor Scorett




Fattar inte blogg.se. Vissa bilder ser ju ut som skit på bloggen. Sånt kan irritera mig som fasen. Ok men ni ser ju i alla fall strumpisarna som jag ville visa. Super snygga. Lite glansiga med två ränder på sidan och en knapp. Men knappen sitter längst ner på leggingsarna så dem är i skon.


Känner mig lätt uppsvälld, det är den jobbiga veckan som är på ingång.  Jag är alltid så sur innan men konstigt nog så under röda veckan så blir jag rätt lugn. Så om jag får röda veckan då jag ska flyga så brukar jag faktiskt bli lite nöjd.
Jag är ju så tok flygrädd.

Ha de gott alla där ute.
Kram Jen

Dessa är äntligen mina nu

När jag var i Stockholm så kunde jag inte låta bli att köpa dessa. Jag har shoppingstopp men men....
Jag har ju bloggat om dessa stövlar tidigare och kan inte sluta att tänka på dem.  Så nu äger jag dessa snygga stövlar. JIPPI!

Förrästen så snöar det här!image762

Visst är de snygga?

Kram Jen

Dagens outfit

image759image758image760

TOMTENISSEN JEN!

Lång t-shirt, strumpisar & skärp Axelssons

image761
Skor Kommer inte ihåg!





Jag giller verkligen mitt lockiga hår!
Ska tunna ur lite om ca en vecka sa läraren, för mitt hår är ju inte så tunt.
Ska ev. sitta hårmodell i Januari igen. Precis innan vi åker till Thailand. Och det kan ju inte bli bättre! Fräsch för semestern lixom. Det var roligare än jag trodde men jösses va ont jag hade i baken när vi var klara. Men min bror är så duktig så.

Kram Jen

Ja vad blev det då för frisyr?

image757
Jag är så stolt över min bror. Som jag har berättat om tidigare så utbildar han sig till frisör på Academy Drottninggatan 81 Vilken kanon skola! Nästan så man blir lite sugen själv faktiskt.
Du kan läsa mera om det här.
Så i går var det permanent på schemat. Jag  blev och är super nöjd.image756
Bakom glasen där uppe sitter eleverna och klipper.

Kram Jen

söndag

Jaha då är även denna helg snart över.
I morgon bär det av till Stockholm för att sitta som hårmodell åt min bror. Jösses vi åker här i från kl 05 57. Ska bli mycket intressant hur jag gör för att klara av att komma upp i tid. Outfit har jag tänkt lite på. Älsklingen vill att jag ska ha den röda klänningen och de nya stövlarna. Så kanske får det bli det eller så blir det en grå ny klänning som är ur snygg. 
image754
Nä dax att gå och lägga mig snart. Men ska blogga runt lite hos er först innan.
Det blir en överaskning här på bloggen i morgon. Mitt nya hår!

Kram Jen

Dagens outfit

image751image752
image751

Top, cardigan, jeans
&  jacka
Axelssons

image752

Skor Scorett




Vi har haft en lugn Lördagsdag. Tur det! Får inte bli sjuk nu när jag har lovat att sitta som hårmodell åt min bror på Måndag.
Jag köpte lite böcker när vi var nere på stan i dag. Hittade riktigt bra böcker som jag ska ta med mig till Thailand i Januari * längtar*
Jag har ju läst Shopaholic böckerna 1 & 2. Älskade att läsa dem och båda var lika bra. Nu äntligen har 3:an kommit.
En shopaholic säger ja 

Ta den du vill ha/Jill Mansell, Kvinna som älskar skor/Anna Davis & En shopaholic säger ja/Sophie Kinselle
image753
Så nu ska hästkläderna åka på. När jag kommer hem ska jag ta en snabbdusch och sen åka över till min bror som har lovat mig att toppa min hår. Hoppas att det blir bra.
Ja just det, innan jag går. *snyft* mc-bootsen som jag skulle titta på i dag. Det fanns inte i min storlek.
Men nu tycker jag att det var lika bra det. Måste hålla i pengarna nu så vi kommer i väg till Thailand.
Bloggar mera när jag kommer hem igen och svarar så klart på alla fina kommenaret som jag har fått.

Papi och Mami sitter nu på Thai-air planet för att åka till Bangkok. Tänker på er!

Kram Jen

Snygga små handväskor

image748
Love It!
Först tyckte jag mest om den svarta med guldblad. Men nu kom jag på att jag gillar båda två lika mycket. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem här. Den med silverbladen är grå och handtaget är svart

Finns att köpa på Axelssons
(märket är Vero Moda)

Kram Jen

God morgon

image746Fasen vill inte bli sjuk. Känner mig låg, snorig och har ont i halsen . Vad jag än gör så svettas jag som en tok. I går så kände jag mig snurrig så fort jag tog i.
Måste vara frisk!
 
Ska sitta som hårmodell på måndag i Stockholm. Vad som kommer att hända i mitt skatbo som hår får ni se efter. Kanske blir det en chock för både mig och er?
Min bror ska toppa mitt hår i helgen så håret ser fräscht ut.

Mami och Papi åker i morgon till Thailand.  Jag skulle verkligen vilja följa med dem. Äta massa frukter, läsa en bok i solen, äta stark mat och shoppa massor.
Men tur att vi ska ner i Jan. Så så avis är jag inte.

Kram Jen

RSS 2.0