Hua Hin

image959
Vi har det så bra här. Go mat, trevliga folk, ja allt bra som man kan tänka sig. Det är så här man vill må.
Tråkigt att vi snart är på väg hem igen. Men när den dagen är så vill man inget mer än att sätta sig på planet och längta hem.

Saknar våra djur nu så det gör ont. När vi strosade runt lite på nattmarknaden i dag så såg vi en chi som såg precis ut som vår Lukas. Snabbt var vi där med kameran. Den lilla chin satt i en väska och hade på sig en stickad tröja. Thaifolket har inte fattat det där riktigt. Att bara för att de flesta går omkring med massa käder fast det är supervarmt och solen skiner som bara den, bara för att de inte vill bli bruna så tror jag nog INTE att hundarna tycker lika dant.
Menmen som älsklingen och jag sa till varandra i dag. Thaifolket är mycket speciella, och så log vi.

Jag hoppas att jag kommer att kunna blogga lite sista dagen här i från underbara Hua Hin. Internet är dum och vill ju inte sammarbeta med mig.
I och med att min tid snart är slut på internet så kan jag inte svara på alla kommentarer nu. Jag får ta det när jag kommer hem igen. Det är jätte kul att ni läser och skriver goa kommentarer fast jag inte är så aktiv just nu med bloggandet. Ni gör mig så glad.

Så, vi ses sista dagen eller när vi är hemma igen. Hoppas på sista dagen.

Kram på er alla. Jen

Hua Hin-afternoon tea på Sofitel

image957
Vi var och tog en afternoon tea på Sofitel. Kändes lite pirrit och spännande att gå runt där. Förra året Jan 2007 gifte vi ju oss där. Många roliga minnen och man fick en liten saknad att inte alla var där som var med under vår stora dag.
Vi köpte en limepress från giftshoppen där. Hihi hon kände igen oss.
image958image956
Jag är ju ett riktigt litet kakmonster. Gillar ju all sorters godsaker. Teásilen som det har fanns inte kvar på giftshoppen och det blev en stor besvikelse. Men vi ska dit igen i morgon eller på Lördag och kanske finns dem där då?

Jag måste ju nämna att det är riktit varmt här nere nu. Vi har inte haft en droppe regn.

Hua Hin lilla huset

image952image951image954image955
Lite bilder från huset och tomten.
Haha i och med att man inte hade någon radio eller något så blev man faktiskt lite rastlös.

Jag gillar verkligen mamis och papis smak på heminredning.

Hua Hin lilla huset

Vi har varit och solat hos mamis och papis hus i några dagar också. Det var krångligt att komma dit varje dag. Damen som vi skulle ringa till, nickade bara och körde fel hela tiden. Och tokdålig på engelska var hon också. Hon kom säkert en timme försent varje gång och hon gjorde sina peronliga ärenden här och där så vi fick sitta kvar och vänta.
Hem till hotellet var det inga problem, då var hon i tid och körde dit vi skulle på en gång.image950
Här sitter vi och väntar på tuk tuken utanför market village.

Hua Hin

Så nu går internet. Har varit super struligt med det. Så nu passar jag på.
Och inte la jag in nya bilder innan jag loggade in för jag trodde ju att den inte skulle funka i dag heller.

I dag har vi bara solat och läst. Vi lunchade på vårat favorit hotell/resturang Let´s sea. Åt fried rice och kyckling. Mumsigt gott. Vi har haft det lite blåsigt här nere så vi har inte haft strand fören på kvällen.  Hoppas att det blir bättre med det för det är så skönt att gå och sola på stranden.image949

Hua Hin/Let´s Sea

Det var här vi åt. Vi skulle bott här men det var fullbokat.
Men nästa år får det bli några dagar och nätter här och sen i mamis och papis hus. Om vi åker till Hua Hin vill säga. Åter står att se.
Men ska eller är ni i Hua Hin nu, så måste ni gå och äta där om ni inte vill bo där.
Men vem vill INTE bo där?
image946image945image947
Som ni ser så har vi det kanon bra och vi njuter varje minut.
Vi äter som tokar så jag lär väl gå upp några kilon här. Men men, jag får jobba på det när vi är hemma igen. Jobbigt men sant. Man kan ju inte motstå allt gott.

Jag har så många bilder som jag vill visa men det tar en sån tid att blogga här så det blir att spara på det tills vi är hemma igen. Jag saknar alla mina djur jätte mycket. Men jag får bita i hop. Jag vet ju att  de har det bra och att de tas hand om fina och bra människor.

Så alla fina människor, nu är det de sista jag bloggar i dag. Vet inte när jag dyker upp härnäst, hoppas kanske redan i morgon. Me ha det så gott och ta vara på varandra. Och glöm inte att det är alla hjärtans dag i morgon.

Kram Jen

Onsdag 13/2 Hua Hin


image941
I dag har vi haft det lite mulet så vi har mest suttit och läst på vår fina terass. Vi vaknar och somnar till havets vågor. Jätte mysigt.
Det känns som att man kan inte ha det bättre. Jag valde att läsa En shopaholic säger ja som min första bok på våran semester. Den är precis lika bra som de två andra böckerna.

För någon timme sen satt vi på Let´s sea, en jätte mysig resturang. God mat och utsökt service. Synd bara att jag förstörde deras toalett som är så himla snygg och modern. Men det är ju typiskt mig så.
image943image944
Detta åt och drack vi. Ja jag smakade faktiskt lite öl Sis! Det var faktiskt rätt gott den här gången.
Älsklingen drack mera öl och jag tog en banankaka som efterrätt.
image940image942
Ser mumsigt ut va?

Market Village

image936
Oj vilket ställe. I love it!
Sömniga och bleka traskade vi dit för att ta oss en titt. Det var samma dag som vi kom ner.
Förra året så åkte vi aldrig till stället. Har ju hört en del gott om stället. Det fanns allt! Kläder, skor, möbler, väskor, mobiler, kittysaker youname it.image937
Sen så hittade vi ett bageri som vi inte kunde motstå. Man plockade godsakerna själva. Mums för sockerkakan. Det var en sockerkaka som var drängt i smält smör och socker. Hihi inte bra för hullet men ack va god den var.
På brickan, där ligger den. mums!!!!
image938
Sis, är det dessa lejon som du prate om?image939


Från Hua Hin

image935
Vi har det super här i Hua Hin.

Flygresan gick mycket bättre än förväntan. Jag åt åksjuktabletter och andades på ett viss sätt. Det var till och med rätt roligt i mellan åt.
Älsklingen vart jätte stålt över mig och det vart jag me. Att sitta där upp (bubblan) Var så mycket skönare och bättre än sitta i "släpkärran" Vi satt precis i exit så vi hade extra extra benutrymme. Så jag behövde inte väcka älsklingen varje gång jag behövde gå på toan.

Lördag/i morgon avfärd

Varför ska man ha så mycket att göra dagarna innan man ska resa?

I går ef m åkte vi en snabb visit till Norrköping. Jag skulle köpa några bh och så skulle vi titta på kameran som vi ville så gärna ha. Ja visst, vi köpte den. Bilder kommer sen. Sen till stallet och göra alla sysslor pluss lite förberedelser för att vi ska vara borta. 21 30 lämnade vi stallet. Hästarna får sin sista fodring ca 22 00 så det var lugnt att vi inte störde dem.

Nu ligger älsklingen i sängen. Sin första dag på sin semester så känner han sig dålig och är sjuk. Men det ska väl vara mycket sjuk för att vi ska skippa flygningen i morgon. Jag låter han få vila så mycket han vill så han blir bra.

Nu ska jag ställa matstolarna på matbordet för att dansa med snabeldraken.
bloggar mer under dagen.

image934
(lite kläder som ska me)

Kram jen

God morgon på er

 Jag är helt värdelös på att packa. Känner på mig att jag kommer att ha alldeles för mycket med mig. Typ en klänning i 4 olika färger, är det dumt? Vill ha med mig 11 par skor men får försöka att välja bort några.  Också alla böcker då, där får jag också sålla bort några. Tror att jag bara hinner läsa 2 st, så då tar jag med mig 3 eller 4 i fall  jag ändrar mig. Fast tar jag med mig 2 så är det ju bra, för jag vet att jag sannorligen kommer att hitta bra böcker på Arlanda. Alltså packar jag ner 3 böcker, punkt och prickat!
Jösse ..........
Nu ska jag äta lite frukost och tänka på något annat  för en stund.

Min dröm är att äga 6 st tulipstolar. Så vet ni någon som säljer sånna så hör gärna av er.
image933

Kram Jen


sis är hemma igen och har en liten figaro

Nu är det inte många dagar kvar till vår efterlängtade resa. Närmare bestämt bara 3 dagar kvar. Tankarna runt flygrädslan är stora nu. Tänker hela tiden på det och stressar upp mig. Hatar verkligen att flyga. Ni som läser min blogg flitigt vet ju redan det så jag behöver väl inte skriva mera om det nu?

Sis är ju hemma nu, skönt! Så hon har hämtat sin efterlängtade Figaro. Han är så söt den lilla rackaren. Och han är också av den bästa kattrasen som finns, som min Mozart.  Helig Birma.
image932
I morgon ska jag lägga fram alla kläder, stryka, shoppa de sista och städa hemmet så det känns roligt när man är tbx. På Lördag ska vi lämna hundarna som ska vara hos Sis och sen på ef m ska jag ut till stallet och ta mig en mysig ridtur i skogen. Kommer att sakna alla våra djur när vi är borta.

Ja just det! Vi fick hundvakt. Min snälla Sis tar det ansvaret också. Så nu är alla våra smådjur samlade hos henne :)  Tack snälla Sis du är en ängel!

Nä nu är jag trött.

Natti natti 
      image933

dagens outfit

image926image927
image928image929
image930

Polo, kjol, Leggings
&  jacka
Axelssons

Stövlar Bronx


Vi måste styra upp hundvakt igen. I går, bara en vecka kvar så fick vi veta det. Jag har mycket svårt för sånt att folk ändrar sig dagarna innan. Vi avbokad vår förra resa  (10 Jan) med kort marginal för samma sak. Vi får samla våra tankar och grubbla. Min snälla sis kommer hem i dag från Thailand och det låter som att hon kan tänka sig att ha våra hundar när vi är borta. Får vänta tills hon är hemma. Katten Mozart har hon redan sagt ja till och det är vi evig tacksamma för. Snällare sis får man leta efter.

Så nu ska jag försöka att inte stressa upp mig.
Kram Jen

Bror min gjorde mig fin i håret/dagens outfit

image922image921
Top, klänning & leggings Axelssons
image923
Väska Louis Vuitton
Stövlar Scorett

Min bror jobbade och gav aldrig upp med mitt hår. Jag vart helnöjd med mitt hår. Han är verkligen duktig så om
du läser det här så tro mer på dig själv.  Du är jätte duktig!

image924
image925
(privata bilder)


Det snöar här nu, jätte fint.
Det får gärna snöa massor och gärna vara kallt  när vi är i Thailand. Längtar massor.  Men det är alltid lika jobbigt att åka i från alla djuren men så fort man sitter i bilen mot destination så känns det lugnare.

I dag är det Harry Potter och fången från Azkaban kl 20 00 på kanal1. Jag tror att jag nog tittar på det. Eller så blir det Göta kanal - kanalkampen samma tid på 4. jag får se vad jag känner för då.

Kram jen

RSS 2.0