Svårt beslut

image1030
Min underbara söta Mozart är nu hos Sis. Han är världens bästa och snällaste katt på hela denna jord. Stjärnstopp...... Problemet är att jag är allergisk mot pälsdjur. Ni vet rinnande snor, ständig klåda och svullnad runt ögonen. Jag har varit allergisk sen många år men har totalt skitit i det och lever med mina djur ändå. Våra småkillar, Anton och Lukas tål jag konstigt nog och mycket glad är jag för det. Mozart och min häst Puzzle är värre. Puzzle är ju i stallet så när jag kommer hem där i från så rusar jag in i duschen och då brukar det ge sig. Men lilla söta rara Mozart, han ger mig sån allergi så jag gråter inombords. Vet inte vad jag ska göra. Jag skulle kunna gå på eld för honom. Han är husets herre och det är han jag kramar på nätterna. Han ligger alltid bredvid mig, puffar på mig att jag ska röra hans fluffiga päls.
Vet att han har det så jätte bra hos Sis och hennes katt Figaro. Men saknaden är stor och jag känner mig inte riktigt hel utan han. Jag och Mozart, då är vi hela. Vi två.......

Nu när Mozart är hos Sis så är nätterna värst. I och med att jag sover så dåligt utan han och inte vill väcka mannen bredvid mig för att vilja ha lite kärlek, så blir det sååååå ensammet.
Måste fatta ett beslut...... image1031
Kram Jen

Kommentarer
Postat av: Helena

Usch vad jobbigt för dig din stackare. Jag hade också en katt som hette Mozart. Det var en colorpoint perser, som dog för snart ett år sedan. Det är därför som jag nu äntligen köpt en ny katt.Hörde du att jag hade köpt en hankatt och önskat det sdan Mozart dog, men nu visar det sig att det vara en hona, så jag har fått fel stamtavla också. Är det en birma eller perser du har?

2008-03-19 @ 12:55:15
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Karin

javisst grym konst.. jag kommer nog åka dit:)

2008-03-19 @ 13:00:40
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Carolina

Haha, det är lite svårt att gå med två hundar samtidigt. Det tar liksom en timme att gå 3 kilometer haha :)

Usch vad trist med allergi. Vilket hemskt dilemma. Finns det inte något man kan spreja hans päls med? Något som gör att man inte reagerar lika starkt? Har för mig det ska finnas något sånt. Hör med djursjukhuset!?

2008-03-19 @ 13:02:00
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: Maria

åh stackare som är allergisk!

2008-03-19 @ 13:15:34
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Helena

Svar: Ja jag behåller henne. Det är ju ingen handelsvara utan ett liv, och hon kan ju inte rå för att det blev fel.Men det är ju en liten besvikelse då hon inte kommer att utvecklas till den katt jag så gärna hade velat ha, men det kanske är någon mening med det också!

2008-03-19 @ 13:23:19
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Erika

Så tråkigt, känner igen mig i saknaden.
Jag har två katter och en vovve som numera bor hos mina föräldrar eftersom min sambo är allergisk.
Saknar dem så att det gör ont ibland (får tårar i ögonen)
Som tur är så kan jag hälsa på dem men det blir aldrig samma sak som att bo med dem och dela sin vardag med dem.
Min högsta önskan är att det ska uppfinnas något mirakelmedel så att min sambo kunde bli kvitt sin allergi. Då kunde jag ta hem pälsisarna och det som fattas mig skulle inte längre göra det.

Kram!

2008-03-19 @ 15:00:41
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Sara

vilken underbar bild, den andra, haha! :)

2008-03-19 @ 15:17:46
URL: http://littlenova.blogg.se
Postat av: anna

så sött han låg vid tv :) Förstår att du saknar honom, för någon månad sedan avlivades min kisse katt (samma ras som din), saknar henne så mycket, min lilla Tiffin! Hoppas du kan komma hem till din sis ofta och gosa ;)

2008-03-19 @ 15:25:54
URL: http://declaar.blogg.se
Postat av: Anna

Underbart söta katt.. usch jag förstår verkligen din känsla.. jag tänker tanken om någon av oss hade blivit allergiska mot våra älsklingar. Hemska tanke. Finns möjligheten att han kan bo hos din syster, då får du träffa honom ibland iaf? :(

2008-03-19 @ 18:41:10
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: evelina

men oj! inte visste jag att du var allergisk! vad trist!! förstår verkligen att du är i valet och kvalet men är det så jobbigt så kanske du måste tänka på din egen hälsa först? för det finns väl inga allrgitabletter man kan ta varje dag =)?

kram

2008-03-19 @ 19:55:28
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Sis Kim

Usch.. Jag förstår dig, önskar att det fanns ett litet mirakelpiller som gjorde dig allergifri.
Mozart är verkligen fin o speciell. Vad du än bestämmer så blir det bra... O du vet ju att hit får du komma precis NÄR DU VILL om det är det du bestämmer.
På tal om katter, igår när jag kom hem möttes jag av en KOLsvart Birma kattunge, Figge hade gjort en Mozart o klivit in i öppna spisen... Kram

2008-03-19 @ 20:17:46
Postat av: Anonym

Usch så jobbigt :(

2008-03-19 @ 22:13:02
Postat av: Hanna

det finns vaccin mot allergi... sök på internet. Man blir injecerad med allergener i omgångar under en period, sen ska allergin försvinna... hoppas att det fungerar, för jag har planer på att göra det så småningom. Är också allergisk, särskilt mot katter, men jag älskar verkligen de små hårbollarna! nån gång ska jag äga en själv! :)

2008-03-20 @ 12:20:17
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se
Postat av: Malin

jag har fått lämna bort min nikita till min mamma då min sambo är allergisk:/

2008-03-20 @ 12:43:21
URL: http://Minnan.blogg.se
Postat av: Anonym

supergullig kisse!

2008-03-20 @ 14:30:39
URL: http://egomani.blogg.se/
Postat av: mumsbubblan

stackars...
kan ge dig ett råd som inte är så kul. ju mer du är med katten desto större blir "hinken som hela tiden fylls på med allergi". har fått det förklarat för mig att varje människa har en så kallad "hink". vissa blir aldrig fyllda, andras fylls fortare och fortare och tillslut blir den full. ju mer du är med katten desto värre (tyvärr) kan allergin bli och tillslut kanske du inte ens tål hundarna.

jag träffade valparna igår och jag tål hundar men ej katter. tur är väl det iaf!

kram

2008-03-21 @ 09:10:19
URL: http://mumsbubblan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0