Tack mami för att du ville lyssna, du är bäst

Jag hade ett litet "meeting"  med mamsen i dag om det ev nya jobbet. Det kändes väldigt bra att prata lite och kan se lite klarare nu på saker och ting, tror jag....... Vi får se!
Blir det JA så kan jag nog garantera er mycket mera klädbilder här i min blogg.

Klockan är redan mycket och ska snart lägga mitt icke toppade rufsiga hår på min sköna kudde. Fick jag bestämma så vill jag drömma om Thailand. Att jag står på balkongen och tittar ut på de fina landskapet och på poolen som jag ska ner och plaska i.
 
Huset i Hua Hin

Här om natten drömde jag om en hemsk tant som skar bitar av sin egen kropp och skickade till folk för att hon ville varna för att hon kommer när när de minst anar och skär i deras kroppar. Till den drömmen, råga på allt så spelade min hjärna också låten Piece of me med Brittan.
Sis tyckte att jag ska börja skriva böcker haha...

Tittar in hos er i morgon så fort jag vaknar el så.

Kram Jen

Kommentarer
Postat av: Kalle

jag ser en pool och tänker på sommar :P

2008-09-29 @ 15:23:54
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Åh... vad det ser ljuvligt ut - värme... Och ingen grå-grå-grå himmel. Inget ösregnande som håller på att ta död på en... Längtar bort - långt bort till värmen. Hm, man kanske blir frisk då också? Orkar fixa till en eller två datorer så det blir ok med bloggandet? Ja, när man orkar igen... man kan drömma om mycket ;) sol-värme-ork-frisk-blogga-fixade datorer-samt att man orkar träna igen... ;)

Må så grankott... gillar din blogg :D

2008-10-03 @ 20:39:56
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0