julaftons outfit

image857image858
image858Blus, kjol & väst Axelssons

Strumpisar Åhlens
Skor Belle

Outfiten hade jag på mig förra julen också och det kändes så rätt att ha på mig den denna jul också. Kommer nog att bära den nästa år igen.
Visst är den julig?

Årets jul var jätte mysig med go mat och allt. Men det hade varit lite extra bonus om det hade varit lite snö eller frost så att det blev vitt runt omkring oss.
Jag åkte tidigt till stallet på morgonen för att fodra och släppa ut alla hästar. Sen blev det en skritt ut i skogen som jag alltid brukar göra. Å oj va pigg han var. När vi kom tbx från skogen så hängde jag upp massa morötter i boxen som han fick pilla och äta på när hagvistelsen var slut för dagen.

Utan Kalle Anka & hans vänner, är det ingen riktig jul.
image859
(privat bild. Hos mami & papi)

Nu stallet! Kram Jen

24 Dec

image855

outfit/våran julafton

image856image854
image857
Jätte dåliga bilder, men ni ser i alla fall.

Klänning/ tunika Axelssons
Strumpisar Åhlens
Skor Belle


I går hade vi vår julafton med min familj. Alla mina syskon har ju andra planer på julafton så vi gjorde en låtsas i går. Mycket trevligt och mycket god mat. Tack mami, papi och alla!
Jag rullade nästan där i från. Alla barnen blir ju så lyriska när de får paket. Är så roligt att se dom när de sliter och drar i sina paketen för att se vad som är i. Vi pratade en hel del om Thailand, som det snart bär av till.
Det gjorde att jag fick en sån resfeber att jag hade svårt att sova. Ni vet, min flygrädsla och allt.
Men oj va jag längtar dit. Bara vi hittar en bra hundvakt så.
Nu ska jag baka en chokladkaka som ska med till mami och papi i morgon. Vi firar våran jul där.

Kram Jen


Gårdagens outfit

image851
Klänning,väska
& armband
Axelssons
image850
Skor ?????? Kommer inte ihåg


Har precis hämtat ut mitt nya pass. Får man vara så ful? Ser ju ut som att jag har blivit slagen på munnen och är kriminell. Jag överdriver INTE. Det vart så mycket bättre då när man fick ta sina bilder hos fotobutikerna.
Förra gången när jag gjorde mitt pass så bråkade jag med polis"tanten" att det står fel födelseort på mig och längd. Hon sa vresigt Ja men det står så i förra passet och det spelar ingen roll om det är några  cm fel! SUCK! Hade hon verkligen rätt på det? Och nu kom jag på det försent för hon hann klippa passet och då försvann halva texten. Jag är för fasen född i Ubon och inte Ubol.
 Måste Poliserna *vissa* tro att de är är "omänskliga"?

Kram Jen

julbort på herrgården

I dag var det vår årliga julbord på Dufweholm herrgård. Mums va gott det var. Man ville smaka av allt. Åt så jag nästan rullade ut där i från.
Tyvärr så glömde jag ta bilder på själva julmaten. Jag kom på det när vi drack té och Baileys i salongen och då hade de redan dukat av allt. Så då fick det bli en bild på spettekakan.
Det vart en jätte mysig och trevlig kväll. Tack sis.
image846
Denna björnen står vid éntren och hälsar alla välkomna.
Stor och lite läskig är den.
image847image848
Jag är så trött nu så min outfit får ni se i morgon.
Kram Jen

Hittade många juklappar :)

image845
Det gick bra att handla julklappar. Jag gav mig inte så lätt där nere på stan så vi är i stort sätt klara. Inte alls mycket folk heller. Men i morgon är det tomtenatta 19-21. Kanske mer folk då? Inte jag för då ska min snälla syster bjuda mig och älsklingen på julbort. Mums va gott. Ska äta mycket men försiktigt. Inga mer trasiga tänder nu. Hoppas att min julglädje komme att infinna sig efter det. Jag känner att det finns hopp.

Jag har fått en sån resfeber. Längtar masser att få komma ner till värmen nu. Om mindre än en månad så.....

Kram Jen

bla bla bla.............

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Man kan nu räkna dagarna på en hand ( om man inte räknar med i dag). Vi firar julafton redan på Lördag  i och med att alla mina syskon har andra planer för julafton. *grrrr*
Jag ska försöka att springa ner på stan i kväll så jag kan köpa några julklappar, har ju inte börjat än.
Har verkligen inte fått någon julkänsla alls. Känner faktiskt  mig lite hatiskt mot det i år. Har alltid tyckt det är kul att köpa julklappar och planera vad som passar till vem. Men i år INTE. Som jag skrev tidigare så ska alla mina syskon (inte syster) fira var och en med sin familj. Tycket det är så tråkigt att inte få vara med alla nära och kära på julafton.
Måste se min älskade Grinch nuuuuuuu!!!!!
Då får jag nog min julglädje tbx.

Where Are You Christmas


Men en rolig nyhet, min bästa bästa vän C ska åka till Thailand samma dag som vi åker. Visst vi åker inte till samma ställe men att kanske åka och hälsa på dem är ju inte omöjligt. Jätte kul för dig C att du äntligen kommer i väg till Thailand.

Kram Jen


pass-jobba-musik

Var nere på stan för att gör ett nytt pass till mig. Fasen va ful man blir på bilden.  Utan hals och ansiktet ser ut som en nygräddad plätt.

I dag är det textning, men jag har absolut ingen lust alls. Segt som kolan är det.

Ska försöka att ta mig i kragen nu och göra klart allt.


Shayne Ward - If Thats OK With You
Har ni sett den här videon? Oj oj oj, jag har alltid varit svag för rakade killar och gärna med tatueringar.  Han är ju så sexig den här mannen alltså. Se hur han rör sig. Mums......


Japp, jobba va det ja! Bloggar mera sen.

Kram Jen

 

dagens outfit (bloggen bråkar med mig)

image832image834
image833



Top, klänning & leggings Axelssons

image835
Stövlar vill minnas men kan inte. Scorett kanske




Var nere på stan i dag. Nä, jag får ingen julglädje alls, där av inga julklappsköp. Har inte köpt en ända än.
Efter stan var vi förbi mami för att lämna några fotografier på vårt bröllopet. Sen fick jag mitt manus som jag ska textas tills i morgon.
Tomtenatta  i Katrineholm 18-21. Låter bra för då ska jag nog pallra mig ner och köpa mig några klappar.
image844

Jag får mer och mer resfeber. Vill fara till Thailand NU! Vill känna värmen mot mina ben och känna alla dofter. Provade några av mina bikinisar här om dagen och döm av min förvånig. Jag har nog gått ner några kg. Känns bra. Låt det hållas så!

Denna vecka

image836Fixa mitt pass
image837köpa alla julklappar
image838Ringa vet ang vaccin
image839Ringa & ställa Porschen
image840Jobba-texta
image841Sy kuddfodral
image842Fira jul på Ekbacken på Lördag
image843Ringa om kylskåpet trasigt IGEN!

Det är säkert mera än så, men det är vad jag minns nu.
Snart till stallet.

Har ni också en stressig vecka framför er, nu när vi snart har julen här?

Kram Jen


Dagens outfits

image825image824image826

Tunika leggings skärp
& armband
Axelssons


image831

1. Stövletter Belle
2. Stövlar Scorett

Jag hade visst svårt i dag för vad jag skulle ha på mig.

Bytte tunikan och skor.


image827image829
Jag har varit så lättirriterad i dag. Har haft ont i munnen och så är det min lingonvecka. Jag undrar hur lång tid det ska ta tills man kan äta som vanligt igen. Så här så har jag ingen lust att äta någonting alls. Godis, det är jag supersugen på. Men sist jag åt godis, det var ju då när jag åt den där dumma kolan som tog med sig halva tanden . Så nu väntar jag med godis. Håller mig till soppor ett tag nu.
Men vilken tur, firman äter julbord i dag och jag anmälde mig inte.

Så nu ska jag åka till stallet. Bloggar och svarar på alla kommentarer när jag kommer hem igen.
Kram Jen

Gårdagens outfits


image818image817image819


Polotröja, kjol,leggings
& kjol
Axelssons


image820
Stövlar Scorett

Inget krull i dag. Jag körde med plattången.




Jag hade ju lite otur i går med en tand. Kallsvettig och darrig åkte jag upp till herr tandplågaren. Jag måste skriva att han är särskilt inriktad  på rädda patienter. Efter att jag hade studera min tand länge i spegeln, så tänkte jag att han drar nog ut den. Ja visst gjorde han det! Usch va vidrigt. Tanden ville inte riktigt ut men mycket om och men så hade jag en tand mindre i munnen. Rätt skönt på ett sätt att bli av med den. Den har ju varit så himlans strulig i många år. I dag känns det lite granna men inte så farligt faktiskt. Men i går när jag kom hem så var jag så utmattad och snurrig att jag gick och la mig. Somnade på en gång så fort jag la huvudet på kudden.

Så nu ska jag göra lite nytta
Kram Jen


Gårdagens outfit nr 2
image821

Älsklingen kunde inte låta bli att ta ett bildbevis.
Se så liten och rädd man kan bli. Ser ni var blek jag är?



image823
top
tröja
jeans
& skor från
Axelssons

Kram Jen







Tandläkarskräck

Jag har ju skrivit en hel del här i min blogg om min flygrädsla. Men jag har en till stor rädsla eller man kan säga skräck. Tandläkarskräck!!!!!!!
Jag går inte dit i onödan om man säger så. För en liten stund sen så gick en tand  sönder och det är en tand som är rotfylld.  Hjälp säger jag. Har tid där i dag klockan 16 15. Vill gå nu men samtidigt inte. Känner på mig att jag får göra en krona (vad det nu heter) för det finns inte mycket kvar av den tanden. Kul med sånt innan jul och resan. SUCK!!!!!!! Jag hatar verkligen att gå dit. Man känner sig så blottad och utsatt. Hatar att ligga där och krama krampaktigt i stolen. Jag håller mina tummar på att jag inte hinner få ont i tandköttet eller något annat dumt innan jag ska till herr tandplågaren.

Om jag ska välja mellan att gå till tandläkaten eller att flyga, vad väljer jag då?
Svårt, jag måste nog tänka på det en liten stund.
image815image814
Kram Jen

godmorgon på er alla

Kan inte motstå att ha Marie Picasso - This Moment på min blogg. Kan nog tänka mig att många andra har det också, men hon äger ju.
Hennes cd ligger snart i mina händer.


Vad händer i dag?

Kram Jen

mina nya sötisar

Blev inget bloggande i går. Hade fullt upp med att jobba med all textning.
I morse när jag vaknade kände jag värk i min högerhand. Känner att all textning börjar att kännas vid. Har ju textat ett X-antal år nu.

Känner mig så tok stressad. Har massor att göra och har inte börjat med alla julklappar än. Vad köper man till sin älskling? Har inte en blekaste aning. Men jag vet vad jag ska ge han när vi firar våran 1 års bröllopsdag. Han skulle ha fått den som sin morgongåva, men han fick ett halsband av mig i stället. Ville göra lite mera i den först. När han har fått den ska jag visa vad det är för något. Jag tycker att den presenten är så klockren och verkligen från hjärtat.

Mina nya sötisar som jag bloggade för några dagar sen. Nå va tycker ni?
Visst är de snygga?
image810image811image812image813

Kram Jen

dagens outfit

image808Top, stickad, tröja, keps
& leggings
Axelssons

image809
Stövlar Friis & Co

Det blev en snabb outfits bild. Inte mycket för världen, men men.....Vi tittade runt lite på stan, vi måste ju börja med alla julklappar.
Kunde inte motstå en ny butik som vi har fått hit i vår lilla stad. En ny skobutik som heter Belle. De har verkligen många  skor i min smak. Bilder kommer sen. Köpte 2 par skor för de hade ½ priset.
Såååååå snygga..........

Nu åker jag i väg igen till stallet. Bloggar mera när jag är hemma igen.

Kram Jen

Vilken kväll. Grattis Marie

Den bästa idolfinalen for ever. Marie var så jäkla bra. Inte ett öga tort. När cd'n kommer ut så springer jag ner på stan och köper den på en gång. Att sjunga sånna svåra och höga låtar tre gånger var imponerande. Klart att hennes röst blir lite hes mot slutet. Till älsklingen sa jag att jag ringde 4 gånger på Marie , men jag ringde flera än så :)

Marie du är en vinnare!


Kelly Clarkson är så himlans bra. För två år sen i Thailand på Wora Bura. yeah......
Låtarna gick på repeat.

Nu ska vi ner på stan  så jag bloggar och svarar på alla era goa kommentarer sen.

Kram Jen

Idol

Japp i kväll smäller det. Vem vinner Idol 2007?
Min röst går självklart till Marie som jag ha gillat från första början. Gillar hennes röst,  den musiken hon sjunger och hur hon sjunger.  Amandas röst gillar jag inte lika mycket. Hon sjunger falskt rätt ofta och hennes röst kan bli lätt  för mycket i bland.  Men smaken är ju som baken brukar det väl sägas?
Vem vill ni ska vinna i kväll?
image807
Videon är från faddergalan. Marie äger!

Kram Jen

Ska bli så skönt!

image806
Fick hålla i en sån söt liten Thailandsvalp sist vi var där. Se vad glad jag blev.

Om mindre än en månad nu, så drar vi till Thailand. Ska bli såååå skönt.
Tänkte att jag ska börja ta fram lite kläder så jag slipper stressa, tvätta och leta dagarna innan. Jag springer alltid som en tok några timmar innan och kommer på saker som jag måste köpa.
Halva tiden vi är där ska vi ju bo i mamis och papis hus. Ska bli spännande och se hur det kommer att kännas. De har fått tre st. svenskar till grannar. En av dem brukar dem umgås lite med.

Jag har skrivit ut en massa info om hur jag ska göra och försöka tänka på när jag flyger. Mina trogna läsare vet ju vid det här laget att jag är ju så   galet flygrädd  På hög nivå. Men det känns lite bra att vi sitter i bubblan den här gången (en trappa upp).

Nä nu ska jag göra lite nytta. Ses lite senare.
Kram Jen

dagens outfit

image799image803
image800


Top klännig/tunika
ulljacka halsduk  
Axelssons


image804
Strumpisar 
Åhlens

stickade strumpor  (tror) H&M
Strövlar Jackpot


Inte den bästa bilden på ullkappan, men man ser kanske lite i alla fall. Dubbelknäppt med skärp i midjan. Mina rosa stövlar är från förra året.  Man kan säga att det är som träskor med skaft. Jättevarma och sköna. Gillar dem skarpt. Eller rättare sagt, jag älskar dem.

image802

Kram Jen

Känner mig lite nere

Vi var hemma och åt thaicurry hos mami och papi i helgen. Älsklingen satte upp julgranen ute där också. Vi pratade lite om julen.
 
image798

Nu när nästan alla mina syskon har barn så har dem börjat fira jul själva med sina familjer och skippa julen på E på julafton. Det gör mig faktiskt lite ledsen. Om jag ska vara ärlig så gör det mig mycket ledsen. Jag förstår säker det när jag får egna barn, men vad är julen utan alla nära och kära? En bror åker till fjällen, en annan i sitt hus med sina barn och sin sambos familj osv.
Älsklingens föräldrar är skilda och firar på olika orter. Jag och älsklingen kommer fira jul hos mami och papi som alltid och sen efter det åker vi nog kanske över till J&F och klanen. Men att titta på Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul utan barn och alla sina syskon = känns konstigt. Men att få vara med mami och papi och syster är guldvärt.

Jag och älsklingen brukar äta julmat några dagar innan julafton på dufweholms herrgård. Hoppas att det blir i år med. Jag fick en ide nu!
Att vi gör en egen liten minijulafton då. Äter en riktig god julbuffe (eller vad det heter) sen åker vi hem och sätter oss framför brasan, dricker glögg, äter julgodis och öppnar lite julklappar från varandra till julmusik. Oj va romantiskt det lät. Eller hur?

Så nu ska jag till stallet. Ploggar  mera när jag kommer hem igen.

Kram Jen

RSS 2.0