Lördagsmorgon

Regnet slår som spön mot marken. Ändå så ska jag snart bege mig ner på stan. Känner mig lite shoppingsugen men ska nog låta bli att handla. Nja något kanske jag kan vara värd att komma hem med.
Vi hade planerat att åka till Norrköping med sportbilen i dag men som nästan alltid så vaknade vi försent. Eller vi vaknade tidigt men låg och pratade en lång stund. Man hinner ju inte prata så mycket på veckorna.

Å jag är så glad Lipton har visst börja att sälja vaniljtea igen. Hoppas att det inte var någon tillfälle.

image105 
Så nu ska jag bege mig in till duschen. Kanske
kommer jag hem med något eller så gör jag det inte Återstå att se.


Elliott Yamin - Wait For Yo

En riktigt myslåt.

Puss Jen

Kvantum

Vi lät hundarna få springa av sig lite på ett jätte stort gräsområde.  Alltid lika kul att få springa och jaga varanda. Och fort går det. Detta kort togs vid ett annat tillfälle men ser ungefär ut så här. Det är svårt att fånga dessa söta små varelser i bland när man ska fota dem i den farten.

image104
 
Sen åkte vi till Kvantum för att köpa kvällsmat. Det blir grillat kött och kokt potatis från köksmästaren R. Jag själv kan bara laga vissa rätter, låtsas så i alla fall.  Det är rätt skönt att bli serverad. Usch så det låter.
Men ärligt så kan jag inte grilla. Det ända jag grilla om jag så måste är  dessa. Och det ska jag göra nu, nu när det är fart på grillen.

Köpte med mig lite mer saker från kvantum  Mysfaktor i hög nivå

Så gott folk ha en trevlig fredagskväll. Puss Jen


Utan kunskap

image99
Jag försöker att ändra i min blogg. Fattar noll!!!!!
Vill ju  ha lite roligare design än vad blogg erbjuder. Nu så förstör jag nog allt.

Försöker att göra min profilbild större och det lyckades jag ju med.......
Suck så där stor vill jag ju INTE ha det.

Riktigt hot....


Mera Ebaybilder på klänningar, Me love!!!!!!!


Blä, vaknade med  ont i huvudet och kände mig risig . Är fortf så.
Jag har ju så mycket textning kvar.
Och så har jag gjort detta inlägg typ 3 gånger nu. Jäkla blogg som strular.
Ja ja alla kan ju inte alltid vara på topp.

image88image89image90image91image92 

Bilderna är så vackra och lekfulla.
Me love!!!!


Äta lite frukost och ett piller för huvudet så kanske det blir bättre?????
vi får se.

Puss Jen

PCD

Kom precis hem från stallet. Red ut en långtur. Han är så snäll min lilla polle.

Jag vet vem som vinner PCD. Kunde inte låta bli att leta mig fram på youtube. Och jag kan säga att det var inte min favorit.

Så titta inte på denna film om ni vill ha spänningen kvar .

Mellisa S Tycker jag INTE om. Att trycka ner andra för att må bättre själv är SÅ FEL.

Min favorit är i alla fall



Nu ska jag gå och äta varma smörgåsar / Puss Jen

Tisdag

I dag har jag varit så himla duktig. Vad jag tycker i alla fall. Jag har jobbat med textning, klippt våran gräsmatta som är STOR och sen har jag varit ute hos puzzle. Han blev skodd och sen blev han longerad. Folket i stallet pratade om oväder och skyfall, så han fick stå inne med några andra damer i natt. Än så länge har jag inte sätt något. Men det kommer väl i natt så jag inte kan sova. Stackars R i så fall. Kan jag inte sova så klänger jag på han och har han riktigt otur så tar jag mig en pratstund också. En dum ovana som jag inte kan få bort. Det är ju bara att ge tillbaka.
Fy bubblan vad jag är sugen på något gott. Försökte med att fråga R lite gulligt om en hamburgare från mcd, men det avböjde han ganska så snappt. Lika bra det för jag ska försöka gå ner lite till. Han ville bara mitt bästa.


image87 
är han inte gullig min ena plutt så säg? Får han inte komma upp till matte så räcker det med att få vara nära mina toffler i alla fall.

Är så himla lässugen nu så jag har börjat att läsa Singel på nytt. image85 Kanske lite dumdristigt att läsa en sån bok nu när jag är ganska nygift. Men men....
Det är samma författare som har skrivit bokenimage86 Läste den när jag var i Thailand och den var mycket roande.
Det får bli adlibris beskrivning då jag jag inte orkar skriva något själv just nu.

Beskrivning:
   Glitter och glamour, champagne och Chanel... Låt dig förföras av denna smygtitt in i en värld av lyx och flärd där New Yorks rika och bortskämda societetsflickor, Park Avenue-prinsessorna, lever. Följ deras vilda framfart i jakten på den stora kärleken, dvs en PH (Prospective Husband) och de perfekta Chloéjeansen (à 3 000 kronor paret).

Nu ska jag gå och se vad som är på tv. Puss Jen

Nu är det sommar nu är det sol

Denna vecka handlar mest om textning, ombyggnads-rea. Då vet man att mot slutet av veckan så har man ont i rygg och höger arm. Sol har vi i alla fall så det ska man inte klaga på.

Jösses vad jag känner för att resa. Pappa frågade mig i dag vad vi skulle hitta på i sommar. Vi brukar som alltid åka ner till Falsterbo, förutom förra sommaren. Då åkte vi till Spanien. Jag ville vara borta på min födelsedag. Mina föräldrar åker som alltid ut på båten. R skulle mer än gärna vilja följa med en bit.
Jag kan bli rätt uttråkad.
Men i går så pratade vi lite om vi inte ska ta oss en liten tripp till Barcelona i Oktober. R fyller år då. Vi har åkt dit några gånger när våren kommer för att fira in den typ. Jag har varit där en gång på hösten och det var slutet av September. Vad jag kommer i håg så var det riktigt varmt på dagarna och värme vill man ju ha.  I Januari så kommer vi nog att åka till vårt älskade land Thailand. Antingen så bor vi på hotell eller så bor vi i mammas och pappas hus. Bara en sak JAG HATAR ATT FLYGA !!!!!! Jag får ångest, panik och illamående. Men ändå så gör jag det.

 Vill klicka hem dessa klänningar.

Om klänningen nr 1 fanns kvar i min storlek så skull det  snart komma ett paket hem till mig.

Nä nu ska jag arbete lite. /Puss Jen

Connie Singing Over the Rainbow

Jag kan inte hålla mig, tårarna bara rinner när hon sjunger. En 6 åring som sjunger så här, mäktigt........
Hon har en framtid som sångare, helt klart.


Midsommar

Midsommarkvällen då.
Ja den var trevligt god mat, trevligt sällskap, spel och goda drycker. Mot slutet så började det att spåra ur, men inte på vår fest utan hos ett par tjejer som hade fest. Deras mamma hade åkt till Spanien på semester och måste helt klart galet litat på sina döttrar att det inte skulle bli någon fest. Jag säger att de var barn för det var de. 14 åringar och uppåt, skrek, bråkade och var på lyset. Kastade ner massa flasker och burkar från balkongen. Slog sönder rutor och tog saker från deras grannar. Höjden av det var en tjej som kom nerrusande från lägenheten och satte sig och kissade mitt framför oss och visade hela sitt paket. Sen sprang hon där ifrån. Blondisen tänkte  INTE alls. Det kallar jag barn. Till och med polisen kom. Okej nog om det
Våran fest var lugnt, mysigt, gott och super trevligt.

I dag är man lite sliten. Jag drack inte så mycket alls, det kan man inte säga om R. Halva dagen har jag nog spenderat i min säng. Jag läste slut på image53 den var lika bra somimage54 Det rann till och med en liten tår ner från min kind. Så nu är det frågan om vad jag ska läsa här next.

Rihannas nya låt Shut Up and Drive. Är rätt, inte lika bra som Umbrella. men kansle växer så.



Go on låt

Denna låten alltså!

Jag kan inte  berätta vad som händer i min kropp och hjärna till denna låt. Ni tjejer ni förstår va????
Det är falsetten som gör broblemet. Det gör ju saken inte bättre att  min R sjunger med ibland GRRRRRRRRR.

Ingen rignsignal för mig alltså. hihihi






Puss Jen

Glad midsommar

Jaha så är det midsommarafton i dag. Vi ska ha en trevlig kväll hos min bror och några till. Tur är väl det att vi sitter under ett partytält. Det är ju dumt att bryta traditioner! Alltid mulet och regnit.
Så glad midsommar på er.

Jag måste tipsa om en go bloggare som jag alltid tittar in hos. Hon har precis gått ut Malmö designskolan. Hennes slutkollektion Yohanna är så otroligt vackra skapelser. Love den röda klänningen. Jag har inte frågat om jag får lägga ut en bild så jag länkar bara just nu. Länk 

Jag sitter här med min slitna rosa morgonrock och mina ganska nya rosa tofflor. Känner att jag hungrar snart ihjäl så jag ska ta mig något gott att äta. Bästa är att inte äta för mycket  för det blir ju god mat och dryck i kväll. :)
image84
Puss Jen

Justin Timberlake / SexyBack Live

image83Jag behöver nog inte säga något?


Kort och långt

Jaha i dag ska jag klippa mig. Vågar inte äns skriva när jag sist klippte mig.

En typisk dum Jen sak ! för ca 1  1/2 år sen så hade jag super lång hår som nådde ner till rumpan. Sen av en konstig dum anledning så klippte jag av håret till en superkort killfrisyr. Hos en frisör i Thailand. När han skar av håret på ena sidan så såg jag det långa och det korta. Jag trodde att jag skulle brista ut i gråt. I Thailand handlar frisyrer om att tunna ut håret så mycket som möjligt. Han skar och skar. Ja det blev ca 5 cm runt hela skallen. Vissa passar skitsbra i kort och vissa gör det inte. Jag gör det INTE.
När min R sa: kom nu Jonny ! Ja då förstår jag ju ännu mera hur ful jag blev.
När jag gick i skolan så hade jag en frisör som gjorde provfrisyrer på mig. Jag blev alltid nöjd och la allt mitt hår i hennes händer. Det gör jag fortf. C som brukar klippa mig nu, hon är jag super nöjd med.
Hon vet att jag har oftast inga förslag när jag kommer så hon klipper som hon tycker. Och jag är lika nöjd ändå.

Nu Kom jag på en anna sak som jag har gjort. Det var också från långt till kort Jag permanentade håret när jag hade långt hår med stora lockar. Jag tyckte att det inte hände så mycket. Såg mest bara fint och gulligt ut. Då gick jag tillbaka och sa att klipp håret kort och så permanentade vi mitt hår med den minsta spolerna (tror att det heter så) ni har.
Mamma blev jätte ledsen när jag kom hem.
Jag skulle kunna göra om det, kanske någon dag. Det var så lättskött. Kammade bara håret när jag hade balsam i håret. Satt  lite skum i håret och mosa in det.  Mer tid till annat


Måste rusa /Puss Jen

Axelssons kläder

image66Många fina sake i butiken nu.

image68image69image70image71image80image72image73image74image75image76image77image78image79

Vill ha

image62Vilka godsaker. Dessa saker skulle jag lätt kunna klicka hem.image63 image65image64

Jordin Sparks

Kan inte glömma förra veckans american idol. Jösses vilken röst.



Jag vet vem som vinner/vann men skriver det inte nu då vissa följer serien just nu :)
Men med denna röst så  :)



Klänningar



Dessa klänningar är ju så underbara. Undra om jag ska slå till?

image61image60  Puss Jen

Klänning på väg till mig

Denna har jag nu beställt .

image59

Jippi. Hoppas att den kommer snart.


Lördag 16/6

Var förbi mina föräldrar för att hämta vaniljteat som jag fick av min moster.image58 Som tack så köpte jag en mirandanalle. De är så fina, har 2 st själv. Det är alltid lika kul att träffa min moster och hennes sambo. De kommenterade där hemma att jag pratar väldigt högt. Jag vet och jag kan inte sluta med det. Det känns liksom som att jag måste överrösta mig själv för att de ska höra vad jag säger. Hm......... diskutionen kom upp att jag kanske kan höra lite illa.

Jag älskar ju allt  gulligt och söt,
så jag kunde inte motstå att köpa mig dessa saker från Åhlens.
      
Boxarna är perfect att ha till alla mina bilder som jag river ut från alla mina stackars tidningar. Funderar på att köpa mig 2 st till. Men i vita, kan bli bra med lite kontrast. Almanackan var bara för söt. Inget behövande men kostade inte så mycket så. Kanske kan jag ha den som stallalmanacka. Ja det får det nog bli.

Tänkte gå ut nu på tomten en stund. Hörde att det nalkas regn i morgon.

Puss Jen


Justin Timberlake - LoveStoned (Full)
Uppladdat av yardie4life

En bra dag

Kom nyss från stallet. Red ut en sväng i skogen. Är så himlans glad att jag är tbx på samma ställa som vi stog  tidigare. Detta år har varit en del flytt. Där jag står nu har jag alltid stått med puzzle. Men i bland så gör man saker för att man vet inte bättre. Vi har haft det ett jobbigt år. Men nu är dem pase och nu så mår vi som allra bäst.

Jag syr lite hundkäder och en kund vill se lite saker som jag har gjort. Alla mina bilder är i en burk som är kopplad till datorn. Burken heter så då jag inte vet vad den heter.  Nu har burken gått sönder så alla våra kort är borta. Hela vårt liv. Hundkläderna kan jag återskapa men minnerna, dem finns nu bara i huvudet.

I morgon ska jag träffa min snälla moster hon har med sig  vaniljtea från NK. MUMS......... Av någon anledning så har lipton slutat att tillverka vanilj. Kan inte vara så att de tycker att det inte var någon bra försäljning för jag är deras största kund på kvantum. Jag dricker säkert minst 10 koppar per dag. Men nu så blir det vaniljtea på lösvikt. Sen första gången vi var på Mauritius så fastnade jag för vanilj.  För att min moster är så snäll och köper tea till mig när mitt föråd börjar att ta slut så ska jag först ner på stan och köpa en liten present för min stora tacksamhet. Utan vaniljtea, ojojoj, säger bara en sak! STACKARS R.

I morgon ska jag nog tjata lite snällt om R vill göra en rabarberpaj till mig.
image55

Så nu ska jag gå. Puss Jen

Friend for ever

Kom nyss hem. Träffade min allra bästa vän for ever. Vi frös som bara den (kallt och för lite kläder på oss) men ändå kunde vi inte sluta prata.
image52
Pratet var om allt möjligt skoj. Ja det bev en del snuskprat. Du C, du betyder så himla mycket och vi har så himla kul när vi träffas. Massa skratt. Hoppas att vi träffas snart och tar den där pizzan som vi pratade om.
 



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa ett kapitel i boken 
 
image53

Det är uppföljaren till

image54

Läste den förra året på Malliorca. Super bra och man kan känna igen sig lite. Att man typ tänker jo men jag behöver dom där skorna, ja jag måste köpa dem. 

Puss Jen

Är i gång igen

 

Det var ett bra tag sen jag tecknade helfigur. Har glömt vad kul det är, det är ju sånt här jag brinner för. Även om ni tycker att det är dåligt eller bra så. Det är ju inte alltid man har tid. För några år sen så tecknade jag modebilder som var med i Axelssonsbutikerna i skyltfönstrena. Det var faktiskt några som ringde till mig för att dem ville ha vissa bilder. Kanske ska jag lägga upp några?

image51

Bilderna är tagna direkt med kameran.

Puss Jen

Kärlek


Ebay



Dagens låt

Det blev ingen ridning i går. Det dundrade och brakade så in i skogen. I dag är det sol men inte lika varmt som det har varit. 

 Ännu en ledig dag. Ska faktiskt städa och tvätta lite i dag. Sen bär det ut till Puzzle. Han är så go. När man släpper ut han så har han en rolig egenskap. Han letar efter ett bra ställe att rulla sig i. Han rullar sig från den ena sidan till den andra. När han är klar reser han sig upp, hoppar rakt upp i luften, också oftast en prutt när han tar i och drar iväg i en jäkla fart.

Denna bild kommer jag aldrig att glömma! Tog oss en hel dag att försöka lasta han. Vi fick avbryta för klockan blev för mycket. Dagen efter klev han in nästan på en gång.

image44




Anton och Lukas

Anton och Lukas letar skugga.

Just nu är det 30 grader varm.

R är på jobbet och gör något som jag inte fattar. Han skulle komma hem till 15 00 Men det är som vanligt. Han kommer när han kommer. Jag älskar han ändå.


image41image43image42


Jag ska försöka plocka och grejja lite nu här hemma innan jag drar till stallet. Hästarna står inne nu och tack gode gud för det. Puzzle går i en hage som inte har så mycket skugga, så jag får åka ut på luncherna och ta in han när det är så här varmt ute. Jag tror att det blir en sväng i skogen. Men dessa jäkla mygg.......

Puss Jen

Adoptera mig

image36


Denna droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet. Så genom att adoptera den här droppen och placera den på sin sida, så visar man sympati för alla utnyttjade barn som finns på jorden.

Alla barn är värda att få en bra och trygg uppväxt som möjligt. Barnen och ungdomar är vår framtid. Så visa en god tanke genom att adoptera denna droppe.

Puss Jen

Blythe dockan

image35image33

Blythe dockan är inne och hello Kitty ute
sägs det. Hos mig kommer alltid Kitty vara inne men enligt Japan och resten av vår värld så är  det så. Dockan är super gullig. Diggar den verkligen. Stora ögon, roliga och snygga outfits och mycket frisyr.  Som jag har hört mig för just nu så kan man bara få tag på dem genom tradera eller ebay. Ja om du inte vill resa då förstås. Hoppas hoppas att dem kommer snart till Sverige för jag kommer att köpa många av dem och ha dem som sammlarobjekt. Älskar allt som är gulligt och Japan. Någon gång i mitt liv så ska jag ta mig dit.

image34

Så helt underbara helt änkelt. Hm jag ska ta mig en titt på tradera nu. /Puss

Nadine Beiler

Har aldrig hört talas om denna stjärnan Nadine Beiler förut. Jösses vilken pipa hon har. Kan tänka mig att  starmania final (som deras tävling heter) är som våran idol. I alla fall så vann hon tävlingen och det kan jag förstå. undra om hon kommer att slå i Sverige? Eller jag kanske rent ut sakt missat henne.






 





 Sitter här inne fast det är varm.

Vaknade tidigt i morse av att jag mådde riktigt illa. Hatar sånt. Fasen man blir så yngklig när man blir dålig. Skrek flera gånger på R att han skulle komma men när han kom så fick han gå igen. Att jag aldrig kan bestämma mig. Ett tag så la jag mig på golvet i tvättstugan med öppen dörr. Det var den ända dörren som solen inte låg på. Låg där med bara en t-shirt. Jösses om någon skulle se mig. men jag mådde ju pyton och jag behövde ju luft. Jag hade för det mesta bara huvudet ute och 2 vovvar bredvid mig som undrade vad jag höll på med. I dag så släpper gymnasieskolorna i K-hålan ut sina studenter till vuxenlivet. Tänkte faktiskt gå ner på stan och titta på alla dessa glada och fulla studenter. Men mår fortf illa och är inte på topp så det blir att sitta här inne. Hoppas att jag mår bättre snart.

Lånade ut min älskade bil till en som tar studenten. Vilka trevliga människor (sonen och pappan). Mer av den familjen har jag inte träffat men är säkert jätte trevliga de också. 

Nä blä vad jag mår illa. I dag så ska vi grilla och mysa men jag vill nog inte känna grillos eller mat överhuvudtaget. Vi får se.


Puss

WOW

Vilken röst och  vilken karisma hon har.
Hittade henne hos en bloggare men denna låten passar henne så mycket bättre tycker jag.




Puss

ÄlskadeThailand

image29 
Lovely klänning.

image30
outfiten är så  snygg. Kolla in kjolen!

image32


Dagen i Norrköping var kanon. Mamsen hittade sina bikinin som hon nog blev nöjda med. Jag själv hade typ bara råd med att köpa mig 3 st diadem. Breda diadem som på bild 1. Så där plastigt neonfärgade. En gul en röd och ett mönstrad.

En töntig sak som hände där.
Vi käkade på en thairesturang. Nä det är inte det som är töntigt. Jag är från Thailand och reser dit så ofta vi kan. Nu till saken. Jag råkade titta in bakom och såg att diskaren hälsade på en tjej som kom in. de hälsar så som man gör i Thailand.

Å vad jag kände att med den hättan vi hade i dag, thaimat och den hälsningen så kunde jag drömma för en stund att jag var i Thailand.
Hihi de va dä.

Puss

Paris Hilton


Nu kommer Paris Hilton avtjäna sitt straff i hemmet. Husarrest i 40 dagar.
Hennes psykolog har besökt henne i fängelset och  där med yrkar att Paris mår så pass dåligt att hon bör straffas i sitt hem.

Vad jag tycker är att man ska straffas om man bryter mot lagen.  Men visst kände sympati för henne. Vem vill sitta inne? Men lag är till för att lyda inte bryta. Och fasen, hon kunde ju ha kört på någon på kuppen.







Nu åker hon in igen. Polisen släppte Paris utan domarens godkännande.

Lek på tomten



image22image23image24 Kläder och skor från 


Jag och R tog en tripp till Vingåkers Factory Outlet. Hitta   Visst är dem snygga? Ångrar mig INTE!!!

Puss

Man får inte nog.

I morgon ska jag och mamsen åka till Norrköping.
Det är bikini som nalkas, för mamsen. Jag har redan köp mig en.



Men är sugen på denna också.

       eller  varför inte denna?     Fasen, det är så kul att köpa Bikini. Jag köper nog minst 2 st per år. Jag ser det som ett måste. :). Vi reser rätt mycket och slappa, söndriga eller blekta går inte för sig. Så nu ska jag ut på tomten. /Puss

Underbara

image16  

Älskar dessa bilder.
Halsbandet och nallen vill jag ha.

Dagens låt




Jag och R brukar alltid åka ner till Falsterbo under sommaren. Nu blir det inte så. SNYFT! se här, hotellet som vi alltid bor på. Lika bra att stanna hemma, kanske kan man göra något nytta med huset. Om R fick bestämma så vill han nog med mina föräldra på båten. Jag är ju uppvuxen med båtliv, så för mig är det inte så stort.
Men jag vill komma bort i sommar. Sola , bada, läsa en bra bok och dricka goda drinkar. Hemma det är man ju jämt annars. /Puss

Ebayklänningar


 

Denna klänningen skulle jag kunna lägga ett bud på
men min plånbok säger inte det samma.
Så otroligt fin.

image10

Bilderna är så vackra. Lekfulla, glada, fantasifulla och så asiatiska.


image11


     

Så nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är 23 30.
Sov gott.  /Puss

Dagens låt

Älskar denna låt....



Ett måste med denna låt ! HÖG VOLYM

Sola och bada i piña colada!

JAG VILL RESA !!!!




Och det gör ju inte saken bättre att min bror är Spanien på semester nu.
Nä jag är inte bitter!

image7

Puss


Taggtråd

Fasen va trött jag är i dag. R är och jobbar. Vi tittade sent i går på filmen som jag skrev om tidigare. Jösses va bra den var och vilken utstrålning Kate Hudson har. Och helt otippat var det en nakenfishund med. Jag älskar den rasen. Så himla vackra. Och jag håller med, den gula klänningen var så snygg. Banden där bak i ryggen så snyggt!



En sak som hände i går som jag inte kan glömma.
I går var jag ute och red med min myspolle Puzzle. Jag tog en sväng i skogen och försökte leta efter nya stigar.
Å tänkte jag, där var det ju en mysig stig vid granplanteringen. Vi red in där. Rätt som det var dök det upp stolpar framför oss. Fick lov att titta riktigt noga. Jösse det var taggtråd! Tittade mig runt och såg lite taggtråd här och där. Hoppade av för att se vart det trådarna gick. Då fick jag se, jag hade ridit över tråden som låg korvad i marken. Fasen om vi hade fasnat där så hade jag garantert åkt av då han är ganska känlig i fötterna. Vilken jäkla dum hästägare jag kände mig. Jaha då får jag väl hitta en väg ut igen då. Den vägen som jag kom in låg ju tråden både uppe och nere i marken. Kom på om jag lägger en hög med pinnar över tråden så måste han ju lyfta benen ordentligt, så det måste jag funka. Och JA det funkade.

När jag red in där så fanns det ju inga pinnar eller tecken på något som skulle vara inhägnat. Men tur det gick bra.
Skulle det hända min  söta och rara Puzzle något så vet jag inte alls vad jag ska ta mig till. Han är min käraste och han gör så man släpper vardan för en stund.. Alla hästägare, ni vet vad jag menar

Nä, nu får jag gå och göra lite nytta, R är snart på ingång.

Puss




Dagens låt


Dagens låt





Jag vart rätt besviken på Göta kanal 2. Den var väl så där. R såg bara halva filmen sen somnade han. Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte i håg så mycket nu när jag tänker tillbaka på filmen.
Klockan är rätt mycket men vi kanske bränner av en film i kväll med. Det blir nog då troligtvis denna då.




Hoppas att det blir sol i morgon. Det har ju regnat nästa igenom hela dagen.
Så nu pyser jag!image5

RSS 2.0