Id puder - en bra julklapp


Jag har ju glömt att visa er Id - get started kit som jag köpte förra helgen.
Alttså jag är sold!!!! Kan omöjligt finnas något bättre puder som ser och känns så här naturligt, som också ÄR helt naturligt för huden.

What´s Inside:

TWO bareminerals SPF 15 Foundations
mineral Veil
BareVitaminerals Warmth All-Over Face Color
BareVitamins skin Rev-er Upper
Flawless Application Face Brush
Maximum Coverage Kabuki Brush
How-to DVD


Jag har bara provat normala puder än så länge, men ska prova "sol" pudret snart.
Get started kit´et skulle höjas med 20% efter nyår så skynda er att fynda om ni vill ha kittet eller kanske ge bort den som  julklapp.

Jag kan göra en före och efter bild om ni vill?

Kram

pissdag


Känner mig pressad och har en del problem att lösa.

dagens outfit










 Polotröja, jeans & 
 fuskpäls
Axelssons

 Stövlar Belle





I dag är det så kallt och är rätt mycket snö på marken, så i dag blev det jeans. jag går så sällan i jeans. Jag går ju för det mesta i klänning/tunika eller kjol. Det är det jag trivs mest i.

Vet ni, fuskisen är bra gammal, men visst är den fortf snygg???
Den kommer nog att hålla i många år till.

Kram

God morgon

Snön ligger kvar än.
Har hört att det ska bli ca 7+ mot slutet av veckan. Tråkigt, då blir det lerigt och blött överallt. I mitt tycke får det gärna vara lagom kallt och snöa tills vi drar till Thailand.

Ja just det, älsklingen ska ringa ner till resia i dag. Har hört att flygskatten har höjt ca 2000 kr (om inte mera)  per person.
Vi ska finula lite på det här för det är tusan billigare att åka till Mauritius.

Jag vann inte på tradera!
Jag tyckte att jag hade koll men det var någon som var snabbare än jag. Nu får jag helt enktelt leta vidare på ett nytt byte för jag ger mig inte. 
Vill ha en ögonskuggapalett!!!!!!! Det är min lilla julklapp till mig själv :)
Den jag budade på var en Manly palett med 120 ögonskuggor, 18 st penslar och 2 extra gåvor. Mitt sista bud var på blyga 610 kr.


En liten video på Manly paletten som söta fafinettex3 har gjort. Hennes blogg är en av mina fovoriter som jag läser flitigt varje dag.


Kram Jen

ny mobil


Älsklingen fick en mobil för att han har varit anställd i 10 år på bygget. I och med att han fick en fin mobil av mig i födelsedagspresent så var det ju inte mer än rätt att ge den nya Ericsson W890i till mig.
Jag tackar och tar emot med ett big smile.


Kram Jen

kläder och puder

.
I veckan var jag i Norrköping för att skolas in för hängning i butik. Det var mycket kul och väldigt lärorigt att få vara med Berit. Till årsskiftet blir det lite ändringar så då vet man inte hur det blir men så som det var nu tycker jag var en mycket bra arbetsplan och lätt att arbeta med.

Lita av de vi gjorde.

Nu en sur Jen.
Jag skulle igentligen jobba med våran lagerförsäljning i helgen som jag ALLTID gör men någon har trampat på mina tår och har gjort det mesta. Kollegan fick min lapp och vet sen många år sen vad jag gör till lagerförsäljningen så det är inte hon. Men nu minnsan, har du börjat så får du genomföra allt.
Ja jag vet att jag är löjlig! Men jag har gjort det här i många år och på mitt sätt. Så det här har blivit till något som jag ser fram emot. På något sätt så älskar jag att skriva skyltar, springa fram och tbx med alla skyltar och fram för allt känna att jag är jäkligt bra på det här.

Skit samma!
Nu till något annat då.

När jag skulle åka hem från Norrköping i torsdag så gick jag in för att titta på Id pudret men hon som jobbade där var så snorkig så jag vände på klacken och gick där i från.
I stället så gick jag in till en butik som vi har här hemma och köpte med mig hem en Id startpaket. Hon berättade att startkittet är en jätte bra början vilket jag inte tvivlar på och till årsskiftet så blir det 20% dyrare.
Kommer ett litet inlägg sen om vad som var i startpacketet.

Kram

dagens outfit



Lång tröja, & väst Axelssons

Strumpisar Åhlens
Skor LONDON REBEL

Dagens ögon
Isadora, Golden myrtle


Kram jen

lite shopping och jobb


Jag var nere på stan här om dagen och shoppade lite.
The Colossal Volum Express maskaran var riktigt bra. Mer volym och inga jobbiga klumpar.
Sen mineralpuder från Isadora och Loreal  bara för att prova. Nja säger jag om Isadoras och Loreal säger jag så här ska man köpa ett bra budget mineralpuder så blir det Loreals.

I går kom även mina skor från have2have.
Sjukt snygga men sjukt jobbiga att gå i efter ett tag.
11 cm klack är ju en konst att gå i.

I morgon bär det av till Norrköping för att "skola" in mig lite. Axelssons dekoratörer ska inte bara jobba i fönstren länge utan även hängning i butik också. Så i morgon när jag kommer hem, kan jag fråga mig själv om jag är rätt person för det här och om jag har matching i mig.

Sen på Lördag och Söndag ska jag jobba med Axelssons lagerförsäljning som är på central lagret i Katrineholm. För på Tisdag så öppnas portarna för vip gästerna. Jag har redan sett en del snyggt där. Kommer ta lite bilder på de plagg som jag väljer ut som mina guldkorn
Utanför central lagret i hästkläder.

Kram jen

smink

God morgon på er alla fina människor.
I dag har vi verkligen sovit ut, hoppas att ni också har gjort det.

Va svårt det var att fota sitt ena öga själv då!

Faktiskt så är det Viva la Diva. För att vara billigt som detta smink är, så måste jag säga att deras smink är toppen och har mycket pigment i.
Denna lilla dosan köpte jag i sommras och om jag mins rätt så låg den runt en 60 kr om inte några kr mindre.

Om intresse så använde jag den mörkblåa pennan på ögonlocket och på underfransarna. På yttre ögonvrå tog jag
grönt på paletten och arbetade till halva ögat. Sen den bruna bredvid den gröna duttade jag sist på ögonvrån för att få mer sotade. På globlinjen och upp till ögonbrynen la jag vanilla som är bredvid den gröna på paletten.
Det här var nytt för mig att dokumentera sin makeup.  Nu är jag ingen höjdare på makeup men jag tycker det är superkul att prova olika färger. 

Jösses jag har verkligen köpstopp nu om jag nu ska till Thailand.  Men denna lilla palett kommer också från Viva la Diva. 
För 48 st  eye shadow ligger palletet på blyga 159 kr. Inte illa!!!! 
Jag ska nog åka ner på stan snart för att se lite närmare på färgerna. Blir nog inget köp för jag har lagt ett bud på 2 st MAC paletter och JAG har lagt de högsta budet än så länge och jag ger inte upp så lätt.

Håll tummarna nu för att jag vinner.
Jag vill så gärna ha paletterna.

Kram

dagens outfit



Klänning, skärp &
mössa
Axelssons

Strumpisar Åhlens

Stövlar Bianco

När ska solen dyka upp igen??? Regn och rusk i flera dagar nu.
Jag går och tar mig en tiramisu.

Kram Jen

ojsan då!!!!!!!


Kunde inte låta bli.

Tänkte inte köpa några mera skor nu de närmaste månaderna. Det kan ju tyckas att jag redan har en del och kanske inte riktigt behöver mer påfyllning.
Jag tryckte på beställningen så fort att jag inte hann reagera i tid. Vips så var ett par 36,or mina.


Sjukt snygga va???

Är det inte dax att have2have.se ger mig någon slags rabatt???
Har faktiskt shoppat 5 par skor detta året

dagens outfit








 Klänning, strumpisar &
 väska
Axelssons


 Väst Tiger

 Stövlar med fransar Lazamani




Jag fick en dator av min sis som tack för att jag var hundvakt.
De ni!
Bild på datorn kommer senare, men kan avslöja att det är en acer.
Tack snälla sis.

Kram Jen

onsdag redan

Ja jag vet, jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden. 

Helgen som var, så var vi ju hundvakt. Frågar ni mig så gick det rätt bra. Våra hundar, Anton och Lukas var INTE så nöjda. Lukas skulle försvara sig själv och allt annat. Hihi det var alltså mycket som han fick hålla reda på. 
Mys framför varma fläkten. Hm... kanske inte så ekonomiskt men måste man fjäska så måste man.

Mums morötter.

Åh, jag la ett bud i går på tradera. Eller rättare sagt många bud. Ni ska få se sen vad det var jag la bud på. Sist när jag tittade in så var mitt bud högst.
Usch nu måste jag titta in igen.
VILL HA!!!!!! SKA HA!!!!!!

tradera.se är inte tillgänglig för tillfälle!!!!!
Va tusan nu blir jag galen....

dagens outfit



Polo & kappa Axelssons Klänning Soaked Strumpisar Åhlens Stövletter Donna Girl

Klänningen har jag i gult också. Köpte dom på Outleten i Vingåker. Materialet är i skönt trikå så dom kan jag ha nu och sen ha dem nere i Thailand också.

Har jag nämt att mina föräldrar är där nere i Thailand nu. Är jag avis???? JAAAAAA.
Men det är bara 2 månader och 6 dagar kvar tills vi kommer ner så, så min avis försvinner om jag tänker så.

Kram Jen


så mycket jen


På 1.595 kr ligger dessa söta stövlarna på. Ja jag vet, vi ska ju resa så jag tror att jag inte öppnar min plånbok för dessa. Men..... skulle jag unna mig ett par så blir det de bruna el nä de svarta???? Usch va svårt. Vill ha både svart och brun.
Men varför ska jag tänka så nu då....... jag ska ju inte ens klicka hem varken den bruna eller svarta.

Hur som haver så kommer dem från have2have

Kram jen


här är jag


Sitter här hemma i soffan med en kopp vaniljtea.

De närmaste dagarna har jag haft problem med min mage och varit illamående. Inge kul alls och nu vill jag bara bli bra igen. Men det är på bättringsvägen.

I helgen ska vi vara hundvakt till en "vild"  valp. Ur söt med massa spring i bena. Synd bara att våra är lite tråkiga och för det mesta bara gillar sin egen ras och vissa tikar. De är inga smygrasister om man kan säga så. Anton tycker att valpen Zaq är lite läskig för att han bara springer på och att han inte vet vad Zaq vill. Lukas "kuttrar"  bara och vet varken ut eller in vad han vill eller vad som händer. Så det här är jätte nyttigt för dem.

Tröjan har Zaq fått av Anton och Lukas som en liten "välkommen hem" present.

I kväll ska jag till stallet, har inte varit där på två dagar. "snyft" saknar han sååååå. Vi har ingen toa där så det var säkrast att stanna hemma och älsklingen fick ta han i stället.

Kram

RSS 2.0