PacklistaJag äter Ben & Jerry's glass och försöker skriva i hop min packlista till Thailand.

Inte lätt att komma i håg allt. Vi ska lämna en del packning i Bangkok då vi tar en tripp upp till norr, två nätter och sen tbx till Bangkok.
Hahahaha varför är kaffe och ost så speciellt för Thaiarna??? De ska med i väskan också.


My lovely hats

I love my hats!!!
Köpte dessa små finisar på ZEN i Bangkok Jan 2010.

Lukas fick prova en hatt. Han tyckte väl si så där om den. Det slutade med att han somnade med hatten på :)
Men visst var han söt i den??


...


Min älskade Puzzzle.

Jag kan inte säga att de nya året har börjat något vidare!! Många nedslag och tröstlösa dagar som nätter. Samtidigt kommer jag att göra en resa som jag i bland känner att jag kanske inte kommer att fixa. Tack för att det tänkande går över i bland. För det här ett något jag måste göra och jag kommer att ångra mig om jag inte gör det.
Jag ska sluta att skriva i gåtor nu...

Jag ska ställa mig i duschen. Där kan man hämta lugnet och även fälla sina tårar i lugn och ro.


God morgon

En morgon på Arlanda. Flyget ni ser, är det vi snart ska färdas i till Thailand :)

Veckorna går så fort. Redan Torsdag och jag inser att man nu kan räkna på fingrarna hur många dagar det är kvar till Thailand.

Vi funderar på att bo natten innan avfärd på Radisson Blu SkyCity Hotell i fall det blir strul med SJ, snö el något annat. Att börja med stress innan en flygresa är inte bra om man är flyggrädd som jag. Jag har lärt mig att man ska försöka vara lugn och ha god tid på sig. Så de är bäst att följa det rådet.

Let's take a break, go to Thailand - Nichkhun (2pm)


 ONLY


Det är så konstig med mig.
Ända sen man bokar sin resa, så längtar man så dant efter den dagen man åker. Men sen när resan är inpå en, ja då börjar jag få ångest. Att lämna hundarna, hästen, familjen och sin vardag. Och sen sin flygrädsla, men den började för flera månader sen så.

Känner ni också så??


Vad hände på Nyår 2010??

Inget speciellt...

I och med att en av våra hundar är rädd för raketer och smällare så tillbringade vi hela kvällen hemma. Vi hade det jätte mysigt. Vi lagade jätte god mat till oss själva och pratade massor om Thailandsresan som vi snart bär av på.
Hundarna fick smaka lite på efterrätten :)


HELLO, HERE I AM

Bloggen har verkligen legat i vila nu...

Jag har haft lust men har inte riktigt orkat leverera bilder. Jag vill fylla min blogg med mycket bilder, mindre problem. Mitt liv har varit upp och ner just nu men försöker få fotfäste igen.

Jag tar snart plats mellan Thai airs vingar och flyger till Thailand. Det ska bli jätte skönt att få värme och äta massa god thaimat. Men så är denna resan en resa som kommer att vara mycket känslor och frågor i. Jag återkommer med det senare.


En k-pop låt som får mig på bra humör. En blanding av Grease och rockabilly :)

 RSS 2.0