Some cute new wallets from DAPPER

 

Dessa små söta wallets köpte jag i en butik som heter DAPPER som finns lite överallt i Thailand. En pastellrosa och en pastellblå. Gå in i DAPPER om ni befinner er i Thailand för de har massa snyggt där. Skor, kläder, smycken väskor och plånböcker för både dam och herr. Älsklingen köpte två par sandaler. Ett par gick sönder efter en dags shoppingrunda i Bangkok. MEN, deras kvalite är annars riktigt bra.


I miss Thailand ♥ so much

Jag börjar snart klättra på väggarna!!!

Jag har ett sån längtan till Thailand så jag nästan går sönder. Jag vill strosa runt i Bangkok, sitta på Starbucks och snutta på en chai latte och mumsa på en coconut cake, äta thaimat, dricka goda drinkar, bli inspirerad av asiatisk mode mm. När jag har tröttnat på storstan, vill jag åka vidare för sol, bad och lata dagar på stranden.
Maxi - dresses

Dessa söta Maxi klänningar köpte jag i Thailand. Tråkigt att jag inte köpte flera klänningar av han, för han hade massa fina. Jag kom i håg att jag prutade ner ordentligt.
Det är väl dax att få börja använda dom nu :o)

Dessa klackar skulle passa till mina klänningar. Funderar skarpt på att klicka hem dom.My lovely jacket


Jackan kommer från GANT40 - year celebration party

Jumpsuit, CPS chaps (Bangkok) / Cardigan, ONLY / Skor, KMB. /
Halsband, Siam Square (Bangkok) / Klocka, Michael Kors

Det var ett mycket trevligt 40 års kalas vi var på. Kom hem lagom sent. God hemmagjord thaimat och många härliga gäster var där. Av mig och älsklingen fick Sis en korg full med hemmaspaprylar som jag själv plockade i hop. Jag hoppas hon blev glad av den.


RSS 2.0