Varning för tråkig text!


En riktigt snygg tröja med lika snygga accesoarer

Usch vilken natt.
Full med tankar men inga kloka svar.
Somnade alltså inte förens runt 5-tiden. Tankar som sätter sig fast på min näthinna, typ idioter som är runt 45-50 år och som försöker frysa ut mig.
Vill bara sitta här i min Elle t-shirt och gråta.

Kram jen

Jag vill snart flytta!!!!

Nu är jag riktigt förbannad!!!!
Nog med mupparna i stallet som jag mår megadåligt av.

Natten till i dag har någon kommit och lämnat ett par tofflor och en sliten handmålad borste utanför våran dörr. Som utbyte har de tagit en lamp-hatt (i rabatten), mina Pink stövlar från London och mina rid-jodhpurs.
Va fan ska jag rida i nu tills nästa lön kommer???
Vi bor i ett mega stort område så jag orkar faktiskt inte gå och plinga på hos alla (om dem nu skulle finnas hos någon granne). Har kollat runt lite men inga "Jenskor".
Jag blir så jäkla trött på alla dessa småglin som efterfestar på att ta sönder, kastar in flaskor, flyttar och snor saker.

En sak jag tycker är vidrit är att de har varit utanför våran dörr. Vi har en lång uppfart och har fönster på dörren. Att någon tog i dörrhantaget var nog ingen dröm??????

lite tröstshopping


Ni vet, köp 3 betala för 2.
 
För några dagar sen så var jag lite nere. Älsklinge kom på den ljusa ideén, kom så åker vi till Scorett Outlet så får du shoppa lite. Japp, det gjorde vi. De första rosa gillade INTE älsklingen, men det gör jag.
De två sista sandalerna hade det plockat upp bara några minuter innan vi klev in. Dem högra sandalerna valde älsklingen.

När vi ända är inne på Vingåkerstråden där Scorett outlit ligger så vart vi stoppade av spanskaryttare som låg på marken innan shoppingen. (det var alltså rån på Vingåkersbanken)

Vi gled in på 50 och så säger jag vad är det som ligger på marken där? Älsklingen sa Va fan är det där? Vi stannade och klev ut från bilen. Över hela vägen låg det hemmagjort spanskaryttare. Älsklingen ringde polisen och jag stoppade bilarna som kom. Vi lossade på´t och la den åt sidan. Rätt som det är kommer Polisen med syrenerna på och med spidfart förbi. Hade vi inte tagit bort dem så hade det suttit två polisbilar åt sidan med punka. Polisen i telefonen hade informerat om att det låg på marken, men inte att den var borttaget. Snyggt jobbat om vi inte hade tagit bort det, och fan inte har de ringt till tbx och tackat. Vi läste dagen efter i tidningen för att se vad som stog och faktiskt så har det skrivit fel på tider för älsklingen kollade upp när han ringde.

Polis polis potatisgris......

Söndag


Galet snyggt att förstärka ögonen med turkos eyeliner.

Var är sommaren?
Det blåser galet mycket ute nu och solen vill inte titta fram. Det känns som att hösten är på väg.

Tur att Falsterbo Horse Showen är på sin sista dag nu, längtan dit har varit mega stor. Älsklingen ville också dit men han pratar bara förnuft om att spara. Varför då??? 
När vi är i Bangkok så kommer jag att tacka honom. 

Kram Jen
 

Jag har fyllt år!!!!! närmare bestämt i går.

Tänk nu är man ett år äldre.
Jag var inte sur, jag bara kisade. Bäst att skriva det om någon skulle påpeka det.

Vi åkte ner till Stora Julö herrgård och fikade. Jag åt en rätt god gravad laxsmörgås. Hihi vi var nog de ända i våran ålder.
 
Världens finaste man och en fin utsikt över Djulösjön.
Där har man plaskat mycket. Bara några stenkast bort bor
mina älskade föräldrar.

FÖRE
EFTER
Se så fina änglar jag fick.
Jag har faktiskt en liten samling här hemma. Sparar bara på lyckliga och glada änglar. Vissa änglar kan ju se läskiga ut.
YES!!!! 
Åh vad jag ska njuta.
Hallåntårta. MUMS!
Ingen smalbakverk, men oj så god den var. Älskling, det gjorde du bra! Ett bra val :) Små killarna ska ju självklart vara med och fira mig.



Jag vet att jag har varit en riktigt dålig bloggare på senaste tiden. Har inte haft någon lust alls. Mitt humör svänger kan man säga. 
Vill så fasligt mycke åka ner till Falsterbo som vi brukar göra. Bo på Gässlingen och gå på Falsterbo horse showen. Men jag har insett att det får bli nästa år.
ETT MÅSTE!!!!!

Nu ska jag till stallet, sen titta in hos er.
Har sett att ni goa läsare hänger här inne hos mig fast jag inte upptaderar. Jag lovar, jag ska bli bättre. Nu är jag ju ett år äldre hihi.

Kram

Resan ser ut så här!

Den 12 Jan 2009 klockan 14 00 lyfter planet till Bangkok.
Som alltid nu, så sitter vi i bubblan.
 
När vi har landat i Bangkok så tar vi en taxi till ett hotell i Bangkok och spenderar 5 dagar där med att shoppa som tokar, undersöka staden och träffar mami och Papi (de är redan där nere). Vi har gjort en förfrågan på Sofitel Salom hotell i deras clubroom. "håller tummen".
Där efter bilar vi ner till Hua Hin och bosätter oss där hos mami och papi i huset.
 
(privat bild)
Mami och Papi lämnar Hua Hin tidigare än oss så då tar vi in på hotell. Denna gång ska vi nog boka rum på  Let´s Sea eller The Rock .
Let´s Sea har jag ju tjatat så mycket om här redan.
   
( privat bild)
Den 2 Feb reser vi hem. I och med att planet lyfter 00 45 så packar vi våra väskor och åker till Bangkoks flygplats redan den 1.

Jag behöver väl inte skriva att jag längtar massor?

Ska ni också resa i vinter?

Kram Jen

bara i t-shirt


Nu är det trångt på uppfarten.
Två bilar och en container. Här ska det städas och slängas för hela slanten. De ringde på dörren först innan de skulle släppa ner containen men jag sparade deras skräck att slippa se mig så jag öppnade inte. Det ända jag hade på mig var en trasig t-shirt, japp no more.
Hoppas de inte hörde min pipiga stämma till How Deep Is Your Love som är första låten på bloggen.

Jaja nu ska jag springa in i duschen och göra mig klar för städning.
Jag är 100% laddad, NOT!

Vad händer hos er i dag som denna?

Kram Jen

dagens outfit

Jag älskar klänningar!!!!!


Dessa klänningar är så fina.
Tänkte passa på att visa er två st som man kan ha på bröllop+fest eller bara en enkel fest helt enkelt.



1. Klänning & skor
Axelssons
I och med att klänningen har rosa/silverbroderi så kan man byta ut till ett silverband i stället för rosa om man vill. Lika snyggt faktiskt!
Väska Mamis

2. Klänning Axelssons
Skor Bronx

Kram Jen

go morgon

Åh i dag vaknade man med sol me. Så helt underbart.

I dag och i morgon jobbar älsklingen, men sen har han 3 veckors semester. Hihi vi börjar hans vecka med att beställa hem en container för att slänga massa skräp som vi har samlat på oss. Haha nu låter det som att vi har en massa skit här hemma. Det ska bli mer ordning och reda.
Vecka 30 börjar jag att texta massa skyltar till en hel ny butik.
Massa skyltar = timmar = Shoppa mer.


Bild tagen av Älsklingen R

Nu ska jag gå raka vägen in i duschen.
Jag önskar er en riktigt fin och bra Torsdag.

Kram jen

dagens outfit







Top & kjol Axelssons


Skor Scorett/Replay
Halsband Gåva från tidningen Solo





Kram Jen

scorett outlet i vingåker

Jag är kär och galen i skor alltså!!!!



1 & 3 är märker Replay 
2 är deras eget märke.

Det var ta 2 betala för 3. Som jag har säkert skrivit förut så faller jag alltid för sånna erbjudanden. HA, det gjorde älsklingen också. Eller, jag mer tvingade han att försöka leta lite och till slut fann han tre par till sig själv. Skor är INTE överts på älsklingens "rolig" shoplista. Sist vi reste märke vi att han hade bara ett par skor som han kunde packa ner.
 

1 Gant
2 Dahlin
3 Lacoste

Det var rätt bra urval av skor, många kända märken, inte lika mycket för herr och en del kändes lite över pris. Såg ett par skor som jag ville köpa till vårat bröllop på Arlanda för ca 1½ år sen.

Kram jen

Go morgon

Det är världens sämsta bloggare som loggar in nu.

Jag bloggar verkligen dåligt just nu och jag har läst kusligt dåligt i mina favorit bloggar. Jag har helt enkelt inte haft lust. Kanske är det för att mina mest trognaste läsare är just nu ute och skumpar på en båt i Göteborgstrakten. Nä! Lusten börjar att hitta tbx.

I dag fyller min bror Jp 32 år.
Hipp hipp hurra för dig! Blir det tårta så kommer jag i raketfart.

Själv fyller jag år om 12 dagar. Min önskelista ska jag självklart lägga upp här.

Hoppas ni alla får en riktigt fin Onsdag och att solen vill titta fram och ge er värme.

Kram Jen

RSS 2.0