dagens outfit


Kjol Axelssons - Tröja Whyred - Strumpisar Åhlens - Stövletter Tiger

Inte bara jag som gillar mina Kitty tofflor



(Anton)

Vart man än går här hemma så har man alltid någon efter sig.

Ligger man i sängen så får man extra värme runt magen, är man på toabesök så är det toamattan som gäller, är man i tvättrummet blir det herren på täppan på smutstvätten (blä), äter man finns det fyra ögon som iaktar en som gärna vill smaka, ramlar man eller slår sig är de genast framme för att kolla upp.....

Ack  så små de är, men stora i kärlek.


Kram Jen

dagens outfit










 Byxor, blus, kavaj,
 skärp & höga klackar
Axelssons

 Spetsstrumor?????





Tog på mig ett par gamla spets strumpor i stället för vanliga tråkiga strumpor. Visst är dem gööör snygga? Har ett par svarta också. Haha... Nu känner jag mig riktigt inne.
Kram Jen



Tack mami för att du ville lyssna, du är bäst

Jag hade ett litet "meeting"  med mamsen i dag om det ev nya jobbet. Det kändes väldigt bra att prata lite och kan se lite klarare nu på saker och ting, tror jag....... Vi får se!
Blir det JA så kan jag nog garantera er mycket mera klädbilder här i min blogg.

Klockan är redan mycket och ska snart lägga mitt icke toppade rufsiga hår på min sköna kudde. Fick jag bestämma så vill jag drömma om Thailand. Att jag står på balkongen och tittar ut på de fina landskapet och på poolen som jag ska ner och plaska i.
 
Huset i Hua Hin

Här om natten drömde jag om en hemsk tant som skar bitar av sin egen kropp och skickade till folk för att hon ville varna för att hon kommer när när de minst anar och skär i deras kroppar. Till den drömmen, råga på allt så spelade min hjärna också låten Piece of me med Brittan.
Sis tyckte att jag ska börja skriva böcker haha...

Tittar in hos er i morgon så fort jag vaknar el så.

Kram Jen

nice shoes


Vad ett par skor kan göra mig sååå happy.
Denna gång gjorde ett par
Tiger det. Dyra sådana men oj så värda.

Inget intressant att läsa men jag måste faktiskt skriva av mig.
I dag på outleten, så kom det två tjejer som ställde sig i stort sätt på mig. Då säger den ena, kolla kolla. Jag tittade i ögonvrån för jag anade att det var något med mig att göra för jag var den ända som stog där. Sen något mummel och hånflin. Jag förstog att de tittade på mitt psoriasis i hårbotten. Är man nere så är man, man tar åt sig. Jag mår inte så bra just nu och då blossar psoriasisen upp som en sprängd persika. Vitt, rosarött och blodigt. Ja jag vet, skit äkligt men vad kan jag göra?

Så nu var det skrivet!
Visst var skorna mega snyggga i alla fall?

Kram Jen

God morgon

Ska snart slänga mig i bilen och åka till stallet.
Älsklingen sover, tänkte att han får sova tills det är dax att åka ner till stan för att köpa en present till V som har kalas i morgon. Tänkte titta på Barbie till henne.

I kväll blir det thaimat. Vi ska prova den enda thairesturangen som vi har här i stan. Har hört att maten är smaklöst (kryddor). Ska bli intressant.

Fasen vad jag behöver klippa mig nu. Jag har verkligen ett stort burr där uppe nu. Värsta vildväxten. Funderar att klippa page eller så toppar jag bara och tunnar ut. Faktiskt här i sverige så har jag aldrig hittat någon som tunnar ut håret så bra som thaiarna. Thaiarna är suverna på det. Klart det borde de ju vara... hihi. Det blir så jäklans snyggt. Jag kommer att  tunna ur så där thaisnyggt när jag kommer ner till Thailand. Kanske även göra det ljusare.
Skulle jag passa i det?


En känd sångare i Thailand. Tata Young.
Jag gillar hennes musik  mega mycket. (sista låten på min spelare och är new 2008).


Ja oj va jag skriver. Måste åka nu. Tittar in hos er sen när jag är hemma igen från stan.
Hoppas att det inte är allt för mycket stavfel nu när jag skrev så fort.

Kram Jen

dagens outfit





Stickad tröja, leggings & skärp
Axelssons

Stövlar Skobutiken i Kholm??????
De har bytt namn så jag vet faktiskt inte vad de heter nu.


Kram Jen

Cirkus 2 veckor - Ja el nej

Har traskat in i en svacka nu som är jobbigt att ta mig ur. Massa tankar som flödar där uppe under håret som jag inte kan lösa eller få veck. Illamående och huvudvärk. Ringde älsklingen i går och grät som ett barn. Jag bara grät och grät. Det var många år sen sist.

Va tusan ska det bli av dig Jen?????


Tillslut åkte vi ut till stallet. Men jätte påsar under ögonen och uppsvällda ögon, tog jag en tur på gärdet. I stort sätt så blundade jag igenom hela ritten. Det var så häligt, allt var som bortblåst då, som en jättefis i vinden.

Älskling, tack för att du lyssnade, eller försökte i alla fall.

Kram Jen

Titta!



Så skönt att ha älsklingen hemma igen. Jag hade verkligen svårt att sova i natt utan han bredvid mig. Jag är så mörkrädd så jag måste ha koll ut i hallen hela tiden när jag ligger i sängen och det är ju lite svårt när man måste blunda för att sova. Varenda litet ljud hoppar jag till för. Men men, lite sömn fick jag allt.

Jag och småkillarna hämtade upp älsklingen vid 17 tiden, då åkte vi direkt ut till skogen. Älskar verkligen att vara ute i skogen. Man slappnar lixom av. Mami och papi ska få lite också för det blev verkligen mega mycke. En ICApåse,
en systemetpåse och två hundbajspåse (icke återanvända så klart, "man tager vad man haver").

Fick ett sånt sött mail i dag. Jätte kul och super tack! Visst jag lovar att lägga ut mina dagens outfit lite oftare. Jag vet att det var ett tag sen sist, men hinner jag så gör jag en dagens i morgon.

Nu ska jag gå till älsklingen och visa han hur mycket jag älskar han i kramar.

Ja just det, min lilla vän på armen är nu nerspolad i toaletten :)

Kram Jen

Hej kompis!


Jag har gått och fått en vän på högerarmen. Den är så pluttig och platt så jag får inte bort den med fästingkroken. Älsklingen får hjälpa mig i kväll.

Har ni fått något fästingbett i år?

snyft.....


Jag saknar min älskling såååå mycket nu!!!!!
Känner att jag måste trösta mig med något.



(have2have)

Älskade Thailand

Segt att stiga upp i dag. 
Körde älsklingen till jobbet i morse och sen direkt där efter till stallet. Längtar till alla hästarna kommer in för natten så man slipper åka 2 gånger per dag. Jag fodrade, borstade, släpte ut, mockade boxen och hela hagen.
 
Vi pratade lite om våran Thailandsresa i går. Vi längtar så dant nu. Sis har sagt nej att vara hundvakt så nu gäller det att älsklings mamma svara ja. Jag vet att förra året hade hon några datum i Jan som hon inte kunde. Vi får hålla tummarna nu för att hon vill och kan, annars får vi flytta resan. Och det skulle vara supertråkigt och bökigt.
Vi måste veta att hundarna har det BRA innan vi kan åka iväg. Då menar jag att jag släpper dom inte till vem som helst.

Hua Hin, Feb 2008. Första dagen på Market Village. Blek och trött.

Vi reser till Hua Hin nästan varje år nu, men denna gången ska vi stanna i Bangkok, det har vi aldrig gjort förut. Sol och bad har lockat oss mest. Det pratas vad vi ska shoppa, vad vi ska göra och inte får missa. En shopaholic jag är *fniss* så lägger vi ju självklart tyngdpunkten på shopping.

Saker jag skulle vilja göra i Bangkok.

* Cykeltur i Änglarnas stad. Se en annan del av Bangkok och se deras vardag.

* Äta middag på floden Chao Phraya.

* Grand Palace och klongerna. Är väl ett måste??

* Lyxbio, högst upp på Siam Discovery center. En mjuk reglerbar fåtölj med fotstöd, kudde, filt, små sockor, snacks och dricka. Det måste ju provas. Det är bara att ta upp lilla armen om man vill ha något. Japp lyxvarning.

* Äta crepes på den omtalade Crepes & company. Crepesfantaster i randiga tröjor och basker.

* Nattmarknad är väl ett måste?  Vi har bestämt att bojkotta(stavning???) den omtalade Patpong. För mycket skit!
Suan Lum Night Bazar verkar vara något för oss. Läste Thailänska designers som saluför sina egna kreationer. Låter spännande bra! 

* China Town. Resa vidare för några timmar. Skulle vilja ramla in på den nya Shanghai Inn. Ett hotell med mycket färg.

* Shoppa som en galning. Vilket jag och älsklingen kommer att göra.

* Strosa runt i Lumpini Park som är den största parken i centrum. Där laddar man säkert upp nya shoppingbatterier åt älsklingen.

Räcker inte fyra nätter så bokar vi bara en el två nätter till innan vi åker vidare till huset i Hua Hin.
Sis pratade om att åka ner också. Skulle hon vara där nere hela vår vistelse så funderar vi på att ta in på hotell de sista nätterna i Hua Hin. Då får älsklingen och jag lite egen kvalitetstid. Ska bli skönt att vi åker samma flyg hem för då har jag koll på mina fina föräldrar. Alltid lika nervöst när någon i familjen är ute och far.

Kram Jen


i min thaidator


Men titta vad jag hittade här då!!!!
Den 9 Jan 2007 är bland det lyckligaste dagarna i vårt liv. Då blev vi ETT.
(den 3 Jan är också en sån dag, för den dagen gifte vi oss på riktigt på Arlanda). Och inte nog med det, hela min älskade familj åkte med oss ner till Thailand och var med oss när vi hade vår cermoni.
Den 9 jan 2012 har vi nya planer :)
Vart och hur det vet vi inte än, men det ska firas för då firar vi 5 år som gifta.
Vi kände ju att vi smet från allt för att vi gjorde som Vi ville. Så då ni, då blir det den festen som ni ALLA har väntat på.
 Nu tänkte jag skriva det där visorden  om väntar länge....  men den vill inte ploppa upp där uppe under håret.

Ja just det jag ska på bröllop den 2 maj. Min bror Js ska bli ETT med L. Älskar att gå på bröllop.......

Kram Jen

Hejhopp!

Oj oj va surt det kan vara.

Älsklingen bil gick sönder i går. Hela motorn har pajjat. Vi hade en spekulant på den innan. Nu kostar den mer att laga än vad man får när man säljer den där skrothögen. "svär"
Sen har min hemdatar krashat. Därför har jag haft en ofrivillig bloggpaus.
Måste köpa mig en ny nu men vill spara pengarna till Thailand. Jag får köra på min thaidator så länge, som man inte alltid kan lita på. Vissa knappar har jag skitsvårt att komma ihåg vart de sitter. (Å ä och ö är osynliga tex) och i bland vill den inte starta alls. Ja, en ny mobil måste jag köpa också.

I Okt börjar jag ev med mitt gamla jobba. Känner mig sååå nervös. Men jag jobbar med mitt lilla projekt här hemma också. Hoppas att det snart kommer att bli något. Jag har en svaghet och det är att jag aldrig blir riktigt nöjd. Men det här ska bli bra, el hur? Ideén är hur bra som helst tycker jag.

Ny ska jag titta in hos er och sen sy lite hundtröjor. Har fått några beställningar till små frysna fyrbenta vänner.

Lukas som liten med sin första tröja som är sydd av mig

Kram Jen

dagens outfit




Tunika,skärp & skinnjacka
Axelssons



Leggings,
Åhlens
Stövlar, Scorett

Min bror Jp vill inte klippa page el lugg på mig. På tredje bilden så ser man hur det kan se ut. Hela min tonårstid hade jag ju page. Vad tycker ni?
El jag kanske ska spara håret så det når ner till stjärten igen????

Kram Jen

Mycket grubbel - lite bloggande

Jag har vaknat nu några nätter av att jag har så ont i magen och känns som att jag måste spy.

För några år sen så mådde jag sååå dåligt att jag i stort sätt gick in i väggen. Många dagar vaknade jag av att det här går inte, jag kommer inte upp. Men jag kom upp och var så känslig att jag föll i gråt för nästan ingenting.
Den dagen kom, kroppen sa ifrån. Det gick inte mera!
Jag lyfte luren och drog en ursäkt.

Jag ville vara bra,  jag ville vara bäst och jag tävlade alltid med klockan.
Så är jag än i dag, men jobbar på det.

Med detta, ta vara på er.

Kram Jen


dop


Jag vet! Sjukt ful bild på mig men jag valde klänningen nr 3 som ni flesta röstade på. Och skorna är INTE så röda som dem ser ut på bilden.


Till lilla Antonia köpte vi ett par gööör söta kanintofflor och till lilla Valentin köpte vi en sparbössa från Cult design.


Det var tre barn som döptes och det skulle firas på två olika ställen. Antonia bjöd på jätte goda köttbullar med mos och rosa tårtor. Valentin och Peter
bjöd på massa goda kakor och tårta.

Kram Jen

dessa sötisar döptes i dag!



Min "tvilling" bror Jp,s och Sofias son Valentin.
Stolta gudföräldrar Hanna och Gustav står bakom.


Lilla Peter som är son till min brors sambos morbror.



Lilla Antonia och sin familj.

Dop



I kväll är älsklingen ute med grabbarna så jag har hela kvällen för mig själv. Jag provad lite kläder förut och har svårt att välja vad jag ska ha på mig på dopen i morgon. Det lutar lite åt den första men men jag ändrar mig ju lika fort så.
Har ni någon favorit?

Vi köpte (vill inte berätta det nu i fall några päron läser) två jätte bra dopprisenter, tycker vi i alla fall. Ska försöka fota när de öppnar presenterna.

Nu ska jag smälla i mig lite smörgåstårta, mums fillibabba... Det blir inte så lång kväll för mig för jag har stallet på morgonen, sen börjar dopet 11 00.

Hoppas att ni får en fin kväll. Kan tänka att många är kanske ute och tar en el två öl.

Kram Jen

God morgon


Det här är Wendy som bor i Vietnamn. Hon är 8 år och pratar 11 språk flytande. Ni måste titta, hon är så söt.
Glöm inte att pausa på min spelnalle på vänster sida!!!

Jag ska snart bege mig ut till stallet och skura min box. Vi gör alla det inför vintern. Blä nu men sen så kommer det att kännas sååå skönt att det är gjort. Jag har packat ner fika och en termos med hot water.

I helgen är det dop, till och med 2 dop. Hjälp jag har inte köpt något än. Ska försöka åka ner på stan i dag och så har jag ju i morgon på mig. Ska inte stressa upp mig nu......
Kom gärna med förslag.

Ska visa lite olika outfit här sen som jag kan tänka mig att ha på mig. Kanske vill ni tycka till och säga vilken som är er favorit.

Nu, skura box!!! Tittar in hos er sen.

Kram Jen

RSS 2.0