dagens outfit


Top & klänning Axelssons

Strumpisar Åhlens

Skor Bronx

Diadem Kicks

Textning textning och åter textning som gäller för mig de närmaste dagarna. Jippi....  mera shopping i Bangkok då.

Kram Jen

Apple MacBook

Jag måste verkligen köpa mig en ny dator. Min dator vill inte mera, den har kraschat.
Det går inte ens att trycka på on knappen.  Har fått låna en av Sis dator men jag tycker inte riktigt om den.....än.  Göööör jobbig att blogga på. "snyft"
Tror att jag vill ha en, eller rättare sagt säker på att jag vill ha en
bärbar Apple Macbook. Men en nya datorköp blir inte fören efter Thailand och säker inte direkt efter där heller. Man är ju inte gjord av pengar.....

Snälla tomten, visst vill du ge mig en apple dator för du gillar ju att läsa min blogg.

Vad har ni för dator när ni bloggar?

dagens outfit










 Top, cardigan & leggings  Axelssons

 Stövlar Bianco Gamlisar 
 Tänk att jag tänkte   slänga dem för några år sen. 

 Halsband Säljs på New Style

 Kram Jen

träningsvärk, jul & reslängtan

Alltså i dag har jag verkligen träningsvärk i magen.
Red för Stina i måndas och vi tränade från skritt till galopp i 10 och 20 m volter. Galopp tre steg sen bryta av direkt till skritt. Puzzle var så himlans duktigt. Han ville verkligen jobba. Vi kämpade verkligen på hårt tillsammans.


En tavla på oss som vi har här hemma på väggen.
Om jag minns rätt så var han nog runt 6 år här.


Vet ni, det är ju bara ca 2 månader till Jul. Jag älskar julen och man blir så glad av att se alla barn. Barnen väntar ivrigt på att tomten ska knacka på dörren. Våran tomte blir alltid bjuden på en whisky innan han går. Även om han inte vill ha den eller inte så får han alltid den i handen.

Och när julen har paserat så är det inte alls långt kvar tills vi åker till Thailand. Det ska bli så tok skönt. När vi var nere i Hua Hin för 3 år sen så träffade vi en sån go thaiare, kommer inte alls i håg vad hon heter men liknar mitt thainamn. Vi träffade på henne  igen när vi var där i Feb i år.
Vi skulle äta glass på Hägendaz. Er känner jag igen sa hon med ett stort leende. Minns så väl, för tre år sen när vi var där nere med mami och papi. När de gick och la sig så satte vi oss och tog drinkar och efterrätter på hotellet och pratade massor med henne. Hon jobbade där då  på Wora Bora.
Hoppas att vi ser henne i år igen.


Mums SABAI.

Kram Jen

jen har gjort det igen


Skor/stövlar med fransar är nu strykta på min VILL HA lista.

Tittade på dem för ett tag sen men tyckte då att jag inte hade råd för resan och allt. Det har jag väl inte nu heller, men visst jag kan bara äta soppa för dem här skorna.

Idag har jag gått med en sån där härlig kittlande längtan till Thailandsresan.  Snart jul och nyår, sen är vi där.
Jag vill bara ligga där vid poolen med någon god drink och läsa en bra bok. Känna värmen över hela min kropp och bara var så där avslappnad som man blir när man är på solsemester. Känns lite omöjligt bara att hitta någon som kan vara hundvakt, men det ska gå. Vi ska höra oss för ordentligt. Älsklingens mami har sakt nej och min sis också. Sis kanske nämligen åker ner också.


(packning för Thailand Feb 2008 )

Kram Jen

dagens outfit


Top, klänning, jacka
& basker
Axelssons

Strumpisar Åhlens

Stövletter Donna Girl


Jag ska fatta ett beslut, egentligen är det inte så mycket i världen. Men känns som att det är mellan liv eller död. Att jag har gjort ett brott som jag måste sota för och infinna mig på ett kontor på Lördag fm. Fasen va larvig jag är, men får inte bort känslorna.

Hur får man att sluta analysera allt och sluta vara så jäklans känslig???

Kram Jen

shoppingen


Kräm (till älsklingen) för mörka ringar under ögonen, Lancome ansiktstvätt, två POI nagellack och Brittans Believe.

Sånt här gillar jag!!!!!
Gratis prover.
 
Favoriten i den påsen var den snygga Läppstiftet.
Men alla är jätte bra saker och kommer att gå till användning. Samtliga från Lancome


Sen två mysiga sängar till killarna.
De hoppade in direkt i var sin säng så fort vi la deras sängar på golvet.

Blogg.se  är jätte strulig i dag. Går knappt att logga in och komma in till er tar sjukt långt tid. Hoppas att det blir bättre under dagen.

Kram Jen


fram, sida & bak


DAGENS OUTFIT

Tröja, Axelssons - Leggings, Åhlens - Stövlar, ?????

Det här är en mini platt-tång. En sån där som är bra att ha när man reser el ska bort för dagen.
Jag fick låna hem en sån och jag måste säga att den är super. Skön att hålla i, blir bra varm och plattar precis lika bra som de större.
Är någon intresserad av en sån här plattis så hör av er till mig. 200 Kr + frakt. Den är verkligen värd pengarna.

Vad tycker ni då? Jag vart i alla fall super nöjd.
Jp jag är jätte stolt över dig!!!!!

Jag har shoppat lite också, så det kommer snart upp på bloggen.

Kram jen



syster har blivit med valp




I veckan var vi hos sis och gullade med hennes nya lilla valp Zaq. Urgullig och luktar så där gott som valpar gör. Jag kan lukta hur länge som helst på valpar. 
Zaq har än inte träffat våra små vildar men jag vet att det kommer att gå super. Kanske blir det redan i dag en liten träff.

Visst är han söt?
Hihi hade han varit min så skulle han fått heta Hugo.

Nu ska jag åka till Jp och klippa mig, sen direkt till Norrköping. Ska titta in i butiken och lite annat som finns på vår lista. I morgon ska jag ha ett lite "meeting" med Mami så det är bäst att jag är förberädd. Svar i morgon..... nä jag vet inte....

Tittar in hos er sen när jag är hemma igen.

Kram Jen

dagens outfit









 Polo & stickad cardigan
 Axelssons

 Strumpisar Åhlens

 Stövlett Donna Girl




Se vilket burr jag har till hår!!!

 Kram Jen

Hjälp mig!!



Jag behöver bli av med mina lockar, så nu klipper jag mig kort.

Ovanför mig så är det urtunnat och vänster om mig är det  mycket fluff.

Snälla berätta vad ni tycker.

fredag


Nytt nagellack. Svart som synden men sååå snyggt.

Det var ett tag sen jag loggade in här. 
Har känt att mitt humör inte har var på topp de senaste dagarna så jag har besparar er från att läsa sånt tråk från mig. Det har varit massa tankar om livet och beslut som måste fattas.

I går så hände det lite saker i stallet.
Stallgrannar skulle få spån. När spångubben lastade in spånet så gjorde han ett hål i taket. Bråte ramlade ner ca 50 cm från Puzzles box. Han fick panik och jag med. Innan de skulle få sitt spån så sa jag lite på ett skämt att "med all spån som ni har beställt så kommer taket att rasa". Men det är väl inte så konstigt, med en tung truck, en pall med 18 st spånbalar och ett  småätet tak så kan det lätt blir ett hål. Att lasta in då 10 pallar efter den lilla olyckan är galet. Jag och mannen med röda magen (ni kommer till det snart) lämnade stallet kanska så fort. Ingen har ringt så min Puzzle mår bra.

Nu till röda magen.
Älsklingen skulle gå ut och gå med Puzzle för att han behöver vila från dagen innan. Puzzle och älsklingen brukar springa i galopp tillsammans utan några problem. Är faktiskt riktigt kul och gulligt att se på. Denna gång gjorde han det på en åker, i mörker och själv. De flesta hästar bli ju pigga och glada på åkrar så brallningar är inte så ovanligt. Puzzle drog sitt lilla tjut och en spark som olyckligtvis träffade älsklingens mage. Älsklingen tappade Puzzle men av någon konstig anledning så stannade han kvar där och cirkulerade runt han. När jag trillar av så springer han alltid hem.
Med en röd mage och lite ont hoppas jag att det ända som blev av sparken.

Kram Jen

dagens outfit













 Klänning, skinnjacka &
 strumpisa
Axelssons

 Stövlett Whyred


 I dag har jag mittenbena, fast det syns inte så bra på bilderna.

JAG BEHÖVER KLIPPA MIG!!!!!
Jag ska göra något åt det!

Blogg.se verkar strula i dag. Jag kan inte ladda ner bilderna direkt på inlägget utan jag måste ladda ner först, sen kopiera dem. Fast så har jag haft i några dagar nu. Sen så strular Kommentarerna. Står 0 fast man har kommentarer.

Kram Jen

God morgon

Hoppas att ni har fått er en lugn skön sömn i natt.
 
Jag själv har drömt jobbiga drömmar som vanligt.
Drömde att jag var på konstläger. Jag hade inte duschat på hela dagen (jag duschar alltid på morgonen). På kvällen hade jag inte duschat än så jag frågade runt om jag kunde få duscha hos någon.
Det gick bra hos min moster. Va nu hon gjorde där på lägret?
I alla fall så gick jag hem till henne och startade duschen. När jag står där mitt i all dushandet så började det att spöka. Det var slag på saker, lampor som tändes och släktes och sen pianospel. Det komiska i allt var att pianot stog precis vid duschen så jag såg pianotangenterna en för en åka ner. Jag sprang ut ur hennes lägenhet och ringde på hos grannen. Ingen öppnade så jag satte mig på en stol utanför. Jag var så rädd och blöt. Där satt jag och vägrade gå in igen. Någonstans där vaknade jag upp ur den knasiga drömmen.

Från det ena till de andra.

Målade mina naglar i går. Viva la Divas nya höstfärg.


Kram Jen

have2 have


Have2Have är nog bland de bästa nätbutik som finns. Snabba leveranser, bra priser och sen att ingen har provat varorna innan.
Alltså inga repor eller smutsiga sulor.

Känns nu lite dumt av mig att köpa dessa men nu är det gjort.
Jag klickade faktiskt hem dem innan vrålåket pajjade så.

Som jag skrev för ett tag sen, Vissa har hobbyn på att samla på tex porslinprydnader, jag samlar på skor.
Haha någon bloggare frågade hur många skor jag ha. Vill ni verkligen veta det? Undra om jag slår söta bloggaren Erika?

Ska blogga lite till, sen ska jag gå till min älskling. Han har haft en riktigt hård vecka som inte är slut. Mycke jobb med andra ord.

Ja just det, första låten på min spelare är så fin. Pappa och son som sjunger till varandra. Jag spelar den till min underbara papi för att han är så.....  ja just det, så helt underbar.

Kram Jen

biljävlar

I går fick vi reda på att min bil är mer trasig än vad den var tidigare. Innan var det motorn som var pajj, men den goda nyheten var då att det skulle gå på garantin under 10 000 mil. När de skulle börja jobba med felet, ja då minsann hittar det mer fel och det skulle gå på runt 12 000 riksdaler. Ja där seglade vår resa mot pipsvängen.

Vi har åkt in med bilen flera gånger för att vi har tyckt båda att den låter konstig, men då har de sagt att den är frisk som en nötkärna. Vi är så trötta på just bilar nu så vi lagar det här och sen gör vi oss av  med den. Sen så köper vi oss ett annat märke.

Nu ska jag hämta ut lite saker från posten och sen till stallet. Visar sen vad jag har att hämta ut.

Kram jen


dagens höst-outfit



Shorts, cardigan &
basker
Axelssons

Strumpisar Åhlens
Skor Björn Borg (hala som tusan)


Har jag berättat att jag gillar färg???
Många fina färger där ute i butikerna nu. Det gillar jag.

Kram Jen

kärlek



(have2have)
Snart på mina fötter!!!!!!

De svarta Donna Girl stövlettera får mig att vilja dansa på borden av förtjusning.
För 645 kr med så mycket attityd är ett kanon pris.

Vissa har hobbyn på att samla på tex porslinprydnader, jag samlar på skor.

RSS 2.0