Myskväll

Har ganska så nyss kommit hem från stallet. Jag red ut en sväng i skogen. Mitt i ritten kom det en jätte skur, men det är så mysigt ändå. När man rider i regn så känns man knappt av det. Det är bara när man är klar och märker att man har ett extra skinn. Blä, det är inte skönt. Min älskade häst, älskar han så.

Snart ska vi gå upp och lägga oss i sängen. Vi tänkte titta på göta kanal 2          
Hoppas att den är bra. Svårt att tänka mig att jag skulle tycka att den är bättre än 1. 1:an är ju liksom min barndom. Att vi har en motorbåt och har åkt Göta kanal x antal gånger sen vi var små  gör ju filmerna ännu bättre. Kommer så väl i håg att hela familjen bänkade sig framför tv och alla skrattade i kapp.
Så nu går jag.

Jo en sak till. Min bror J är i Spanien nu. Åkte i går och kommer hem om 2 veckor. Fasen va skönt för dem. Jag vill också sola, bada, läsa en bra bok och dricka massa goda drinkar.

Du J nu skriver ni flitit på resedagboken annars blir jag skit sur! 


Puss

Skulle jag?

I går var det Project Runway igen. Jag bara älskar det. Season 2 var ju galet ,men detta år blir nog galnare. Många sköna människor i.


 


Skulle jag tänka mig att att söka om det kom till Sverige?  JAPP! 

Men det är en liten sak som stör mig. Hur mycket får man kritisera (ris) igentligen när man skapar något från hjärtat och är för hoppningsvis 100 % dig. Kan nog lätt hända att man stannar upp i skapandet och slutar att växa. Speciellt om man är rätt känslig och har dåligt självförtroende. 

  /Puss

Dagens låt


Mode

image4

 Gjorde denna för några år sen. Tecknar inte lika mycket nu men visst håller jag på,  jag har ju mina design projekt på gång så. Hihihihi. Mer kommer /PUSS

Justin-Ugly Betty
Man bara måste se dessa om och om igen.

/Puss

Texta med jordgubbe runt halsen

Ny vecka och ännu en ny måndag.

Hela förra veckan och helgen har jag jobbat med att texta till Axelssons lager-rea. I går vart det en lång dag. Jobbade till 22 00. Jobbigt men roligt.

  Samtidigt då man går runt och textar så kan man glutta på kläder.

Men sen så hittade jag en sån fantastisk sak. En jordgubbe !!!!!!
Det är Michaela de la Cour som är designer av detta underbara smycke. (glad).   http://www.michaela.se/  Går att köpa en del smycken från henne i Axelssonsbutikerna.

image2

Hoppas att pärlorna sitter kvar. / Puss

Dagens låt


Katharine-McpheeMors dag

Grattis mamsen.

Du är så fin......

image1721


Dada´s Diamonds

Jag hjälpe mamsen att välja ut ett smycke till en tjej som ska få det i studentpresent. Vi valde ett halsband från Dada´s Diamonds som man kan köpa på Svensk tenn. Det är ett silverhjärta med en pil i. Sen hänger det en vit pärla från hjärtat. Superfint. Ångrar mig nu att jag inte köpte  mig ett själv. (arg)

Gå in på http://www.dadasdiamonds.se/kollektioner_thats_amore.html 

Puss


Project Runway

Hej ni har nu kommit in till min sida. Jag är en galen prick som älskar mode, teckna, sy, inredning, att resa, hästar, katten Mozart, min man,Tv/såpor och mina två chin. Den bästa såpan som finns nu på teve är Ugly Betty.
Men i dag så börjar Project Runway. Så varje Onsdag kl 21 00 kommer jag att bänka mig framför tv en tid nu framåt.

Hoppas att ni tittar in igen och lämna gärna en liten hälsning.
Puss

 

RSS 2.0