Lovely Onsdag


Only two and a half weeks to Barca!!!!


Tre fina färger i min nagellacksamling.

Jag har lite dåligt samvete för att jag klickade hem några kläder från Nelly.com i dag. Vi ska ju resa snart lixom. Men jag vill ha vart enda plagg som jag klickade på. Jag kan ju inte gå naken, hur skulle de se ut?? Så nu är jag nog botad....

Kram Jen

Resfeber
Lovely Monday

I helgen satt jag fast klistrad framför tv´n. Fick ju inte missa årets kungliga bröllop. Makalöst vackert var det och många tårar föll ner på mina kinder.
"grodan" Daniel fick sin Kronprinsessan Victoria och blev Prins Daniel.

"Må lycka och välgång följa er!


Hoppningen gick super!!!!


Åh va jag är stolt över Puzzle. Han flög över hindren. Allt kändes så bra och jag bara litade på han fullt ut. Ponny tjejen från förr kom tillbaka i mig :) Bättra på magmusklerna så kommer eftergiften fram snyggare, det är mitt mål till nästa gång!!

Jag fick smaka grus också hihi... Som avslutning galopperade vi hästarna fullt ös på långsidorna och ta tillbaka på kortsiderna. Då fick han lust för att bocka och de gjorde han med stort B för jag åkte av. Jag hoppade upp igen och fortsatte övningen.

En liten film från mitten av lektionen

Jag är så sprallig!!! Jag ska snart få åka väg en sväng......

Kram Jen


Puzzle and me <3 forever


I morgon är de hoppträning i stallet. Har skrivit upp mig som ev. Känns töntigt men jag var så bra på hoppning när jag var ung men inte nu längre. Jag tränade varje vecka för Johan Spets och var ute på tävlingsbanorna på vissa helger med min fina goa orädda connemara ponny.
Sen tog jag en lång paus i hästvärlden som gjorde att jag vart så kass på hoppning och hopppar som en nybörjare igen. Höjden spelar tydligen roll också. Men viljan finns där innom mig, att kunna hoppa riktigt bra igen så det är bara att ta mig i kragen och vara med..... om inte jag sjuknar till då.

Jag var på stan i dag och införskaffade mig 2 st GLENGORDON schabrak, shortchaps, borste och ridstrumpor. Sålde min älskade lilla "rid in" hoppsadel för ett tag sen. så nu måste jag köpa nya schabrak som passar min "nya" hoppsadel.

Är ni hästintresserade??

kram jen

12 Juni


I dag blåser det som attan och lite regn kommer ner då och då. Stackars studenterna som går ut i dag i Kattholmen. Älsklingen har varit sjuk hela veckan och jag känner att smittan börja hoppa över till mig sakta men säkert. Kanske så åker vi ner och tittar på de glada studenterna ändå??

Jag vill önska er ALLA en jätte fin Lördag.

Kram jen
God Morgon


Min älskade Anton.

Sol i dag med. Sååå härligt!!! Sen skulle de bli mot de lite sämre.

Vi tog en tripp till Norköping i går. Inte alls mycket folk på stan. Fösökte hitta lite nya kläder till älsklingen. Med ganska bra resultat. (att shoppa kläder är inte hans favoritsysselsättning). Jag fick med mig lite fynd också :) Visar upp de snart.


En liten Jen historia.

Jag och älsklingen var på Vingåkers Factory Outlet.
Vi avslutar alltid med stans godaste korv som man köper utanför utgången.
När vi hade plockat på oss lite saker för att prova så tog vi faktiskt samma provhytt. Inte vanligt att vi gör det men de var bara en ledig.
När älsklingen skulle ta av sig så tyckte jag att han var lite väl seg med knapparna på sin tröja när han skulle ta av sig. Så jag sa

Ta av dig fort, jag är sugen på korv!!!


Hahaha... hur skulle ni tolka en sån kommentar från grannprovhytten???

Kram jen

Dagens outfits


Capri & top Vero Moda
Träskor Bianco

Härligt, hela helgen ska bli soligt och varmt. Blir nog några timmar på gräsmattan.

Kram jen

God morgonPuzzle har fått sin frukost med några godishjärtan i som luktar jordgubb och är nu i sin "icke så mycket gräs" hage. Vill ju att hjärtat ska var frisk och inte få fång igen. De blir nog en härlig skogstur i kväll.

Vad händer hos er i dag då???

Kram jen


5 månader sen sist


Jag känner mig faktiskt ringrostig och lite nervös för att blogga. Jag har ju haft ett en lååååång bloggpaus. Men jag börjar sakta men säkert så ska de nog gå bra.

Som sagt så var vi i Thailand i Jan/feb. De var sååå skönt att få åka dit och jag njöt varje dag. Jag ska bjuda på några bilder där ifrån sen och vad jag shoppade för någonting.
Vi har bokat en resa till Thailand i Juli, men nu blir de inte så. Min älskade polle sätter käppar i hjulen. Vi får åka i Jan i stället som vanligt. Då ska jag även göra en resa som jag bara har drömt om. Reser tillbaka i tiden kan man säga. Jag ska berätta mer om det en annan dag.

Så, de gick ju bra de här, nu är de bara att fortsätta......

Kram jenRSS 2.0