Huvudlös man

Buh våran katt Mozart har lekt med husses huvud.

Vi hade vår vigselceremoni i Hua Hin i Januari 2007. De komiska, på bröllopstårtan så hade vi ett brudpar på. Ja som ni ser så är båda ljusa.

Hitta ett fel!

Jag är ju inte blond, jag är ju Asiat. Hihi. I Thailand om någon så borde väl de ha så att porslinbruden har Asiatiskt utseende?

Puss Jen


Kommentarer
Postat av: helena

hihi håller med!
kan jag inte få se bilder från ert bröllop? du kan ju maila om inte annat :) Please! vill se vad du hade på dig!
([email protected]) om du vågar *blink blink*
Ja, jag syr gärna en klänning till dig. Egentligen bör man prova in den, men det går ju inte. Men om du tar exakta mått så kanske det går!?
Priserna är inte satta ännu. En sån som på bilden kostar mellan 1200kr och 1500 kr. En sån kjol med hänglsen aningen billigare. Sen beror det på vad materialet kostar och så. Och om jag behöver ita upp nytt mönster eller om där finns en grund. Materialet väljer du, men i dessa klänningar är det ett underbart mjukt och glansigt material, lite likt satin, men en blanding av bomull/satin!

2007-07-18 @ 11:51:05
URL: http://mumsbubblan.blogg.se
Postat av: Pani

tjena, kan du hjälpa mig med en sak?tänkte ladda upp en video fr youtube på min blogg men jag har ingen aning om hur jag gör =(...

2007-07-18 @ 13:21:56
URL: http://pani.blogg.se
Postat av: Jen

Gå in på youtube.com. Välj vad du vill visa på din blogg. Till höger om Embed, kopiera texten efter. Gå in i nytt inlägg i din blogg. Tryck på html. Klistra in dä du har kopierat och tryck sen på upptadera Så nu har du den på din blogg.

2007-07-18 @ 14:08:03
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Anonym

2009-01-22 @ 14:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0