Så kan det gå

Kom nyss in för att jag fick avbryta min klippning på gräsmattan. Fasen bensan tog slut mitt i allt.
schyssta slingor jag nu har gjort på gräsmattan!

image160

Jaha då får jag väl dra till macken då!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: shoegal

Tack så mycket för ditt pepp! Jag ska ta det försiktigt, såklart : ) jo, det är bra att du kör med rutiner. men har så svårt att börja med sånt, att ta bort saker som är en dålig ovana. jag är t.e.x beroende av coca cola, och jag vet att jag MÅSTE sluta med det, för det är skitmycket socker och kalorier i det. men ack så svårt det är. inte ens varit utan det i ett dygn nu och jag känner suget efter det.
härligt att du har egen häst att rida på. älskar hästar, och funderar på att kolla där jag bor om jag kan börja rida nånstans här, för det är så bra motion och härligt. jag ska börja gymma så fort jag får råd till det, och ska köpa spinningcykel : )
jag gör det för min egen del. ingen annans. men jag vill ju känna mig mer vacker och sexig inför min pojkvän. mer säker i mig själv vill jag vara.
ne, jag hoppas verkligen att mobbarna misslyckats med sitt liv. dom mobbade ju mig för dom mådde dåligt själva, och var fega. det brukar oftast vara så. när jag är hemma där jag växte upp brukar jag stöta på en av killarna som jag blev mobbad av. hans mamma har precis dött i cancer och han har det dåligt. man ska ju inte va elak och tänka ; "haha, rätt åt dig, eftersom du förstörde mitt liv i 9 år"
det måste ju va jobbigt att hans mamma dött. otroligt jobbigt. men ... jag tror på det med karma.jag tror att dom får tillbaka för allt det elaka dom gjort mot mig i så många år. jag hoppas dom alla får lida.
en av dom andra mobbarnas föräldrar har precis skillt sig och dom slåss över vårdnaden. hans tjej lämnade honom nyligen och han mår skit. dom 2 andra är bara offer. misslyckas med det mesta. och jag kan inte låta bli att njuta av det. kanske är dum som tycker att dom förtjänar detta men dom spottade på mig, sparkade mig i magen ... och dom fick mig att känna mig värdelös. dom förtjänar att må dåligt dom också.
tack för ditt pepp : )

2007-07-10 @ 16:35:42
URL: http://www.butterflie.blogg.se
Postat av: Emrealicia

Great site, keep up the good work!

2010-03-02 @ 10:05:15
URL: http://emrealicia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0