kort & långt


Alltså, kan ingen klippa mig i vårt avlånga land????

Jag vet att jag har mega svårklippt hår och att från blött till tort hår, så blir längden en jättte stor förändring på mig. Det lixom jäser där under. När jag klippte mig i Thailand var det kniven som var deras redskap, här är det saxen.

Ser ni??? Tusan ena sidan är ju kortare än den andra.
Det var några veckor sen jag klippte mig och jag har sett det innan, men i dag är jag såååå jäkla irriterad på´t. Inte alls snyggt.
Nä det var inte min bror som klippte mig, bara så ni vet.

Den här färgen är såååå snygg.
Jag funderar på om jag ska våga?!

Älsklingen nej!
Jag vill!
Ni??


Kram jen

Kommentarer
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

jag vill också klippa mig :/

2009-03-18 @ 13:34:57
URL: http://halshammar.se
Postat av: Josiee

snygg du e :)

2009-03-18 @ 13:57:53
URL: http://jojallin.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hihi våga!! du behöver ju inte göra riktigt så drastiskt om du känner dig osäker, du kan ju göra mer brunt...endometrios är när en del av livmoderslemhinnan "läcker" ut i kroppen, alltså utanför livmoder och äggstockar och allt. Sen när slemhinnan som kommer ut naturligt blir mens reagerar slemhinnan som hamnat fel på samma vis och blir till blodfyllda cystor runt äggstockar, tarmar och ja, där det nu fastnar =)... Ingen farlig sjukdom i sig, förutom att man kan ha väldigt ont och må illa, bland annat. Finns många symptom och alla fall är olika. Många som har det kan även få svårt att bli gravida. Det är en ganska vanlig sjukdom som oftast upptäcks vid fertilitetsutredningar eller liknande.kram!

2009-03-18 @ 14:01:34
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: teddy

Du kn ju alltid prova dig fram som Evelina skriver. Man kan ju alltid färga tillbaka håret efteråt.

Du är så fin i mörkt hår eftersom det framhäver dina vackra drag :) Kanske lite ljusare ton hade varit snyggt också. Prova!!!!!

Trevlig onsdagskväll.

kram kram

2009-03-18 @ 17:56:23
URL: http://caitlin.blogg.se.
Postat av: SIS

Haha vilken rolig min!!!! Håret växer ju olika.. Är det alltid samma sida som blir sned, kanske du ska ta dig en funderare på det.. Mitt hår växer VÄLDIGT ojämnt...

2009-03-18 @ 18:26:44
Postat av: sara

klart att du ska=) kram

2009-03-18 @ 21:55:49
URL: http://flippaut.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: ja, man får verkligen ha självdisciplin om man ska klara det :) jag är typ sveriges godisgris så vi får hålla tummarna, haha.

kram

2009-03-18 @ 22:03:58
URL: http://accessoar.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, lägga i slingor i någon liknande färg istället? Så har du BÅDE din egna läckra hårfärg och något åt det hållet du vill - kompromiss? ;)

Har ni ingen frissa som använder rakblad hos er? Här i lilla staden kan man få välja ibland av vissa... Och en del använder ju både sax - den först - och rakblad... Min frissa klipper mitt eländeshår med sax, fixar till det med föning och sedan kör hon med rakblad för det sista. Ja, nu klarar jag ju knappt föna en frisyr själv, men OM man orkade, så :D

Må så grankott...

ngn som fick TVÅ cortisonsprutor igår - en i varje axel... så nu är hon hemma... tar en hiskelig tid att skriva detta lilla(?) men, kommer till punkt, till sist? :D

2009-03-19 @ 10:56:20
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0